színésznő Pokorny Lia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csibész típusú férfiak a gyengéi, de azt sem titkolja, ő az, aki általában lelép a kapcsolatokból. Pokorny Lia az utolsó hírek szerint egy fiatal színésszel boldog jelenleg.

Színházi berkekben régóta egy fiatal színész fiúról beszélnek, aki elrabolta Pokorny Lia szívét. A Csillag születik zsűritagja azonban a magánéletével kapcsolatban sohasem nyilatkozik, így munkatársunk sem járt sikerrel, amikor a színész menedzserét Lia szerelmi életével kapcsolatban tárcsázta. A nyuszis magazin legfrissebb számában mégis jó pár titkot elárult, amelyekből kiderül, a színésznő általában megérzi, ha valaminek közeledik a vége, és már előre fel is készül a búcsúra. Csakúgy, mint a párkapcsolatokban, aminek általában ő vet véget.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Inkább én szoktam lépni. Az van bennem, hogy nem veszíthetek. Figyelek, nehogy mélyen érintsen egy csalódás, mert az veszélyes. Nagy hévvel belecsapok a dolgokba, aztán amint kielégült a kíváncsiságom, odébbállok. Ezt mindenkinek elmondom előre, végül többnyire mégis csalódást okozok" - magyarázta a nyuszis magazinnak, majd elárulta, jó pár alkalommal fel is akarták már pofozni azért, mert ő maga szinte sosem nyílik meg egy kapcsolatban teljesen. "De ezen nem is szoktam csodálkozni. Egy barátom egyszer azt mondta, olyan vagyok, mint egy homeopátiás szer, felerősítem a tüneteket. Ha valakinek fáj a feje, tőlem migrénje lesz. Szembesítem a másikat a határaival. Ezzel bárkit ki lehet borítani, ha nem is szándékosan" - mondta.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.