Bigámiában él a népszerű színésznő édesapja

házasság Reese Witherspoon bigámia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál Reese Witherspoon családjában.  

A harmadik gyermekével várandós színésznő apja ebben az évben újranősült. Ez már önmagában sem túl szívderítő, a dolog pikantériája mégis az, hogy a papa elfelejtett elválni az új esküvő előtt - írja a Bors.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő édesanyja nagyon ideges a házasság miatt, és pert indított, annak ellenére, hogy már tizenhat éve nem élnek együtt. Mary Elizabeth Witherspoon állítja, szereti a férjét, és nem akar elválni, bár a férfi nemcsak iszákos, de még a pénzt is szórja. Eskü alatt a színésznő édesapja azt vallotta, amikor szembesítették azzal, hogy bigámiában él, hogy fogalma sincs, ki az a Tricianne Taylor, és nem emlékszik, hogy újra megnősült volna.

Ennek ellenére egy Tennesse-beli lapban áprilisban megjelent egy fizetett hirdetés, mely szerint 2012. január 14-én Tricianne Taylor és John Draper Witherspoon ünnepélyes keretek között összeházasodott Gatlinburgben. A régi feleség pedig azért indította a pert, mert aggódik, hogy az új feleség elszedi közös férjük vagyonát. A sztár édesanyjának azonban szerencséje van: gyorsan bíróság elé vitte az ügyet, így férjének új neje nem férhet a közös vagyonhoz, és a Witherspoon nevet sem veheti fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.