Súlyos anyagi gondok a Heti hetes kirúgott sztárjánál

Bajor Imre televízió pénz Heti Hetes anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Heti hetes megszűnésével nagyon nehéz helyzetbe került Bajor Imre. A Kicsihuszár lába alól kicsúszott a talaj, barátai attól féltik, hogy újra a pohárhoz nyúl.

Már hónapokkal ezelőtt is nyomasztotta anyagi helyzete Bajor Imrét. Étterme becsődölt, kitették a Heti hetesből, alig volt bevétele és a nehéz helyzetben bizony az alkoholhoz fordult. Az idegi kimerültség miatt még kórházba is került. Akkoriban nagyon szomorúan nyilatkozott.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

"Csak arra vágyom, hogy ne dögöljek meg. Ez a nagy kívánságom. Minden mást megoldok. Én is hallom, sok olyan ember van, hivatástól függetlenül, aki besokall. Felemészti őket, hogy kilátástalannak látják a jövőt. Idegileg nem bírják." A bajban szeretteire és barátaira számíthatott, és úgy tűnt, hogy Bajor élete újra a régi kerékvágásba került, főleg amikor visszavették a műsorba. Ám most jött a hideg zuhany, megszűnik a Heti hetes. Barátai attól féltik, hogy ez a csapás újra felemészti a nagy nevettető idegeit.

Tudj meg mindent már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.