Utasi Árpi legyőzte a válságot - önellátó lett

gazdaság Utasi Árpi Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kész férfiember lett Utasi Árpiból, aki még idén betölti a tizennyolcat. Édesanyja a Life.hu-nak elárulta: fia saját gazdaságot épített fel. 


rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A Csillag születik nyertesének, Utasi Árpinak az édesanyja azt is elárulta, büszke fiára, aki nem herdálta el a nyereményét, sőt, olyan okosan fektette be a tizenkét milliós álomgázsit, hogy a jelek szerint jó ideig nem kell majd panaszkodniuk, hogy nincs munkájuk. "Vettünk egy új házat és öt és fél hold földet. Főleg kukoricával van bevetve. Emellett van tehenünk, borjú, nyúl, most még kisnyulak is, sertések és malacok. A jószágok szaporulatát is el tudjuk adni, a tejet, amit adnak, a földeken meg megterem a takarmány, amivel etetni tudjuk őket. Még egy kis traktorra is maradt pénzünk, amivel a takarmányt el tudjuk hozni, vagy a földeket művelni. Sokat segít Árpi, még úgy is, hogy az iskola mellett alig van ideje" - magyarázta.

Erzsikének, noha négy gyermeke van, Árpi valamiért mégis különleges. Ő az egyetlen ugyanis a családban, aki valamiért nem csatlakozott a huszonegyedik századi technikai forradalomhoz. "Egyedül ő nem szereti a mobiltelefont, nincs is neki. Jól megvan nélküle. Egyelőre kislányt sem hozott haza a házhoz, bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs. De talán addig jó, amíg egyedül van. Ha szerelembe esne, még a végén itt maradnék segítség nélkül. Egy szerelmes férfi gyakran megbolondul" - mosolygott Erzsike, aki sajnos nem tudta telefonhoz adni Árpit, mert még nem érkezett haza az iskolából.


Mocskolják az autóversenyzők Kapócs Zsókát!http://www.life.hu/legykepben/20120516-nyilt-levelben-mocskoljak-az-autoversenyzok-kapocs-zsokat-felelotlennek-tartjak-legutobbi.htmlPislogással tud kommunikálni a halálos beteg énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120516-gegemetszese-utan-pislogassal-kommunikal-a-bee-gees-enekese-annyira-legyengitette.htmlMegmenekült anyagi gondjai elől Takáts Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20120516-megmenekult-anyagi-gondjai-elol-takats-tamas.htmlZsűritag lett a pophercegnő - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120515-zsuritag-lett-a-pophercegno-britney-spears.htmlSzörfös lány Rióbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-szorfos-lany-rioban.htmlJeff Koons egy svájci múzeumban pózolt milliókat érő szobraivalhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-ime-az-elso-amerikai-muvesz-jeff-koons-a-svajci-muzeumban.htmlSzabó Győző milliókat költött drogokra - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120515-frizbi-hajdu-peterrel-szabo-gyozo-mar-nem-drogozik.htmlFéltékenység árnyékolja be Liptai Claudia párkapcsolatáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120515-feltekenyseg-arnyekolja-be-liptai-claudia-parkapcsolatat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.