Könnyek és csók a Csillag születik ötödik élő döntőjében

csók Plazma kieső élő adás Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik ötödik élő döntőjén már csak öt előadó mutatta meg tudását, végül Plazma esett ki a versenyből.

Ugyan Puzsér Róbert múlt heti magánszáma tagadhatatlanul érdekes volt, és sajtóvisszhangja kissé elhomályosította a verseny résztvevőit, a mai este főszereplői mégiscsak a kiscsillagok voltak, akik két egyéni számmal készültek, melyeket a zsűri mindkétszer szóban és számokkal is értékelt.

Az első fellépő Szirota Jennifer volt, aki ezúttal is új oldalát mutatta meg. A kisfilmben még szerényen a Barátok közt szereplőjével ismerkedett, a színpadon pedig már dögös rockerként adta elő az AC/DC Back in Black című dalát. A kitűnő előadást a zsűri is méltatta, ami az odaítélt 32 ponton is látszott.

Ezután az alcsútdobozi operaénekes adta elő az érzelmes, 'O sole mio kezdetű dalt. A kiáradó szeretet és hitelesség, melyet múlt héten a zsűri kicsit hiányolt, most ismét érezhető volt Mészáros János Elek előadásában. Pokorny Lia mézzel teli pohárhoz hasonlította a mezőgazdászt, akivel azért Hajós és Hernádi is szívesen elüldögélne egy gondolában. János 32 pontot kapott.

Komoly szakításon van túl Plazma, aki a múlt héten kirapelhette magából a fájdalmát. Miután egy ejtőernyős ugrást is bevállalt, új erőre kapott, és kicsit Puzsérhez hasonlóan filozofált az életről és a sztárságról. Az biztos, hogy mindketten mások arcába mondják véleményüket: a sötét lovag a "Plazma helyett Pláza" mondattal fejezte ki ellenérzését, de a magabiztos dal a többi zsűritagot sem nyűgözte le annyira, így csak 28 pontot adtak a produkcióra.

A Quantum XXL okulva a múlt heti kudarcból a humort újra kiemelkedő tánctudásukkal szorították háttérbe. Terminátorokként is remekeltek, Hernádi Judit már a tizenegyes pontozótáblát hiányolta, miközben Puzsér is - aki ez estén ismét fekete volt - igencsak megdicsérte a fiúkat, akik az ő nyolc pontjától eltekintve az összes ítésztől tíz pontot kaptak.

Juhász Marci némi nagyszülői segítséggel visszatalált önmagához és a népdal műfajához, így gitárkísérettel adta elő a Megrakják a tüzet című népdalt. Marci ismét nagy hatással volt a közönségre, és a zsűritől is méltató kritikákat, illetve 33 pontot kapott.

Az első kör lezárásaként meglepő módon egy Kispál és a borz dalban hozták össze az öt döntőst, ami után ismét Juhász Marci következett. Ezúttal saját dalát adta elő, amit Puzsér már nagyon várt és még meg is dicsért. Ahogy a zsűri többi tagja is, Hernádi Judit egyenesen szexinek nevezte az énekest, de Pokorni Lia is beleszeretett a dal közben. Marcinak sok pontot hozott saját zavarodottságának felvállalása, ismét három tizes táblát láthattunk - no meg egy hetest.

A Quantum XXL második, lazább előadásában ismét megcsillogtatta humoros oldalát, egy oldschool számra táncoltak stílusban hozzáillő mozdulatokkal. Az Ice Ice Baby című számra készült előadás 35 pontot hozott a csapatnak.

Puccini Tosca című operájából a Levélária indította el Mészáros János Elek operaszeretetét, aki abban bízva adta elő az áriát, hogy további rajongókat toboroz a műfajnak. Ez minden bizonnyal sikerült neki eddigi legszenvedélyesebb produkciójával. A zsűritagok ismét lenyűgözve dicsérték Jánost, és 34 pontot adtak a produkcióra.

27 ponttal kellett viszont beérnie Plazmának, aki másodszorra a szeretetről rappelt - elég érdekes volt az életigenlő mondatokat hallgatni az eddigi gettóbeszámolók után. Puzsér kemény kritikával illette a fiút, a többi zsűritag pedig többé-kevésbé csatlakozott hozzá.

Jennifer nyitotta és zárta is az estét, ezúttal Kovács Kati Add már, Uram az esőt című dalának Palya Bea-féle feldolgozásával alkotott nagyot - és eredetit. Jennifer energiái Liát is lenyűgözték, Hajós az izguló lányt nyugtatgatta szeretettel, Puzsér pedig autentikus előadóművésznek nevezte a könnyező lányt, aki végül 36 pontot kapott. Jennifer nagyon akarta azt az esőt, nos, elhozta.

A zsűri összesített pontjai alapján a sorrendet a Quantum XXL vezette, és Plazma kullogott a sor végén. A nézői szavazatok gyűjtögetése alatt a külföldön is elismert The Kolin zenekar adott elő egy számot. Az énekes, Márk, ez alkalommal is hozta a formáját: az egyik, első sorban ülő hölgy nézőt élő adásban smárolta le.

A nézői szavazatokkal kiegészült sorrend alapján elsőként Mészáros János Elek került a legjobb négy közé, majd Jennifer és Plazma maradtak utolsóként a színpadon, és végül Plazmának kellett távoznia a versenyből.

Lesérült a Csillag Születik sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120518-karrierjet-kockaztatja-a-quantum-xxl-sztarja-leserult-horvath-zoltan.htmlRosszul lett a Csillag születik sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120510-rosszul-lett-a-szinpad-mogott-szirota-jennifer.htmlCsillag születik: két kitűnő előadó búcsúzott a műsortólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120505-csillag-szuletik-harmadik-elo-show-osszefoglalo-kiesok.htmlLevágta az ujját a Csillag születik sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120329-megvagta-magat-a-csillag-szuletik-sztarja-juhasz-marci.htmlSokkoló produkció a Csillag születikbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120324-csillag-szuletik-masodik-valogato.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.