Détár Enikő Videolife színésznő lelki háttér sztárszerzők LifeNetwork csatorna Egy kávé Szily Nórával odafigyelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nagyon odafigyel magára, és tudja, mi kell ahhoz, hogy önmagát helyre tegye, ha szükséges. Détár Enikő őszintén beszélt érzéseiről és gondolatairól Szily Nórának.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!



Mester Tamás: http://www.life.hu/sztarszerzok/20120520-mester-tamas-nagyon-kemenyen-belebuktam-szily-nora-interjuja.htmlTóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.htmlErdélyi Mónika: http://www.life.hu/legykepben/20120506-erdelyi-monika-olyat-kapott-hogy-mind-a-ket-fule-zugott.htmlTóth Vera: http://www.life.hu/legykepben/20120529-toth-veranak-most-nincs-ferfi-az-eleteben-de-jol-erzi.htmlCsonka András nem boldog a magánéletébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-csonka-andras-nem-boldog-a-maganeleteben-csak-a-szakmajaban-.htmlGregor Bernadett: http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120526-gregor-bernadett-borzalmas-honapokat-eltem-at-egy-kave-szily.htmlSzulák Andrea: "Próbálom megőrizni a méltóságomat" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120902-szulak-andrea-probalom-megorizni-a-meltosagomat-szily-nora-interjuja.htmlKálmán Olga: "Ameddig lehet, ezt akarom csinálni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120804-kalman-olga-ameddig-lehet-ezt-akarom-csinalni-szily-nora.htmlFenyő Iván: "Még nem vagyok teljesen rendben" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120727-fenyo-ivan-meg-nem-vagyok-teljesen-rendben-szily-nora.htmlRadics Gigi: "Magamba fojtottam mindent" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120701-radics-gigi-magamba-fojtottam-mindent-szily-nora-interjuja.htmlWolf Kati: "Bűntudatom van" - Egy kávé Szily Nórávalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120611-wolf-kati-buntudatom-van-egy-kave-szily-noraval-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.