Csomor Csilla: "Várom azt, hogy valakivel hárman legyünk"

Videolife színésznő férfiasság sztárszerzők párkapcsolat Egy kávé Szily Nórával Barátok közt Csomor Csilla elvárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori színésznője jelenleg egyedül van, de várja azt a férfias férfit, akire fel tud nézni, és építeni tudják egymást a magánéletben. Csomor Csilla párkapcsolati elvárásairól és szakmai életéről is beszélt Szily Nórának.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!


Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!


Megvannak az őszi X-Faktor mentoraihttp://www.life.hu/legykepben/20120625-megvannak-az-oszi-xfaktor-mentorai.htmlFenyő Iván: "Van most egy társam"http://www.life.hu/legykepben/20120622-fenyo-ivannak-van-most-egy-tarsa-a-maganeleteben-egy.htmlVarnus Xavér koncertjétől jött izgalomba egyik rajongójahttp://www.life.hu/legykepben/20120621-varnus-xaver-orgona-koncertjeit-neha-jobban-elvezik-a-nok-mint.htmlKokó: "Egy sportolónak önzőnek és nagyképűnek kell lennie"http://www.life.hu/legykepben/20120620-koko-szerint-egy-sportolonak-onzonek-es-nagykepunek-kell-lennie-.htmlZséda: "Nem szoktam beszélni a bajaimról"http://www.life.hu/legykepben/20120619-zseda-nem-magvacskakon-el-es-a-bajairol-sem-szeret-beszelni.htmlWolf Kati: "Bűntudatom van" - Egy kávé Szily Nórávalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120611-wolf-kati-buntudatom-van-egy-kave-szily-noraval-a.htmlCsonka András: "A múlt nyitott, a jelen nem létezik, a jövő bizonytalan" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120610-csonka-andras-a-mult-nyitott-a-jelen-nem-letezik-a.htmlTóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.htmlGregor Bernadett: "Nem akartam celeb lenni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120603-gregor-bernadett-nem-akartam-celeb-lenni-szily-nora-interjuja.htmlErdélyi Mónika: "Olyat kaptam, hogy mind a két fülem zúgott tőle"http://www.life.hu/legykepben/20120506-erdelyi-monika-olyat-kapott-hogy-mind-a-ket-fule-zugott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.