X-Faktor mentor tehetségkutató műsor Keresztes Ildikó Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel indul az X-Faktor 2012-es szériája, melyben az ifjú tehetségeket ismét Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós veszi szárnyai alá.

Bevált csapaton ne változtass! Az RTL Klub is úgy gondolta, nincs szükség arra, hogy bárkit lecseréljen a nagy sikerű X-Faktor mentorai közül, így a négy mentor harmadszorra fogja együtt kiválasztani azokat az énekeseket, akik ringbe szállhatnak a győzelemért. De addig még hosszú az út, először több ezer jelentkezőt kell meghallgatniuk, hogy a Táboron és a Mentorok házán keresztül eljussanak az élő show-ig 3-3 mentorálttal, és megkezdődjön az igazi csata mind az énekesek, mind mentoraik között.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

2010-ben Nagy Feró tanítványa, Vastag Csaba vihette el a fődíjat, ekkor Keresztes Ildikó két énekesével állt a döntőben, Király L. Norbi harmadik, Takács Nikolas pedig második helyezett lett. 2011-ben Keresztes újra a 25 év alatti fiúkat kapta, ekkor Baricz Gergővel jutott be a legjobb három közé. Nagy Feró a 25 év alatti lányok mentoraként újra döntős lett, de Muri Enikőt végül maga mögé utasította Kocsis Tibor, akit Malek Miklós egyengetett a győzelem felé vezető úton a 25 év felettiek kategóriájának mentoraként.

Forrás: RTL Klub

Pórul járt a színésznő - Milliókat követel tőle egykori modell kedvesehttp://www.life.hu/legykepben/20120622-porul-jart-a-szineszno-halle-berry-milliokat-kovetel-tole.htmlÚjabb titok derült ki Lilu és Ördög Nóra kapcsolatárólhttp://www.life.hu/legykepben/20120624-ujabb-titok-derult-ki-lilu-es-ordog-nora-kapcsolatarol.htmlSúlyos balesetet szenvedett a Csillag Születik felfedezettje - Nem tudni, mikor épül fel teljesenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120623-sulyos-balesetet-szenvedett-a-csillag-szuletik-felfedezettje-nem-tudni.htmlKudarcba fulladt VV Seherezádé fellépése - Hazaküldték a buli szervezőihttp://www.life.hu/legykepben/20120622-kudarcba-fulladt-a-fellepes-vv-seherezadet-hazakuldtek-a-bulibol-ahol.htmlBedrogozva lopott az ismert komikushttp://www.life.hu/legykepben/20120622-bevallotta-hogy-drogosan-hobbibol-lopott-az-ismert-komikus-russel-brand.htmlÓriásira nőtt melleit mutogatta a világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120624-oriasira-nott-melleit-mutogatta-jessica-simpson.html35 évvel fiatalabb lánnyal jár a magyar színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120622-35-evvel-fiatalabb-lannyal-jar-mihanyi-gyozo-szinesz.htmlFelvágta ereit az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120622-valovilag-vv-zsuzsi-felvagta-az-ereit.htmlFia betegsége miatt teljesen kiborult a hírességhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120619-fia-jack-betegsege-miatt-teljesen-kiborult-a-hiresseg-sharon-osbourne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.