Összeállt a The Voice mesternégyese?

Caramel Mező Misi Somló Tamás Malek Andrea The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu legfrissebb információi szerint feltehetően Caramel, Malek Andrea, Somló Tamás és Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere lesznek a The Voice Mesterei.

A Life.hu kereste az érintetteket az ügyben. Caramelt, Somló Tamást és Malek Andreát nem sikerült elérni, Mező Misi pedig annyit mondott, addig nem nyilatkozhat, amíg nincsenek konkrétumok az ügyben.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub, Tv2, www.magnacumlaude.hu
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub, Tv2, www.magnacumlaude.hu


A TV2-től megtudtuk, jelenleg is számos potenciális mesterjelölttel tárgyalnak, a végleges négyes névsora azonban még nem alakult ki.

Caramel jómaga is egy TV2-es tehetségkutatóban tűnt föl évekkel ezelőtt, és azóta igazi sztárrá nőtte ki magát, szerintünk ő lenne a kedves, léleksimogató zsűritag. Somló Tamásra a nagy öreg szerepét oszthatnának, hiszen olyan legendás együttesekben zenélt és énekelt, mint az Omega vagy az LGT. Malek Andrea már az anyatejjel szívta magába a dallamokat, hiszen neves zenész családból származik, és ő is többszörösen díjazott énekesnő. Mező Misi neve csenghet kicsit ismeretlenül, de ha már azt mondjuk, hogy ő a Magna Cum Laude énekese, akkor már értjük, hogyan jöhet szóba a neve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.