Részegen fetrengett a füvön Sylvester Stallone exneje

színésznő Arnold Schwarzenegger öregedés Brigitte Nielsen alkohol elvonókúra Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetesen fest Sylvester Stallone egykori felesége, Brigitte Nielsen színésznő.

Brigitte Nielsen igen távol került a hollywoodi rivaldafénytől. A napokban egy Los Angeles-i parkban fotózták le az egykor ünnepelt szőkeséget, aki egy alkoholos üveggel fetrengett a füvön. Látszott, hogy igencsak illuminált állapotban van, hiszen majdnem üres volt a vodkásüvege, a kezében pedig cigeretta volt. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A 49 éves egykori sztár már 2007-ben is volt rehabilitáción, de a képek láttán biztos, hogy nem sokat használt neki az elvonó. Brigitte egyébként négy gyermek édesanyja, akik a fotók láttán egészen biztosan észbe kaptak, hogy van miért aggódniuk édesanyjukért. A dán modell és színésznő nagyon népszerű volt a '80-as években, 1985-87 között volt Stallone felesége, de több sztár, többek között Arnold Schwarzenegger és Sean Penn ágyában is megfordult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.