Az ismert magyar énekes lebukott egy buliban eddig eltitkolt barátnőjével

Nagy Réka modell lebukás párkapcsolat Éder Krisztián szilikonmell énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl a szerelem SP és gyönyörű modell kedvese, Nagy Réka között.

Kézen fogva, szerelmesen andalgott péntek éjszaka egy új fővárosi szórakozóhelyen Éder Krisztián, vagyis SP és modell kedvese, Nagy Réka. Ugyan az énekes a közelmúltban még kétértelműen fogalmazott, de a párt látva senkinek sem lehetett kétsége afelől, hogy nem szakmai kapcsolat van kettejük között.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Az még kicsit elhamarkodott kijelentés, hogy barátnőm van, még az ismerkedési fázisnál tartunk. Az elmúlt három-négy hónapban többször fotóztam Rékát" - mondta Éder Krisztián, aki a napokban megörökítette Réka új szilikonkebleit is egy szexi fotósorozaton.

Réka néhány hónapja a Fókuszban még így nyilatkozott plasztikai műtéte előtt:


Szemtanúk szerint az énekes egyébként igen büszke feltűnő kedvesére. "SP nagyon boldogan, büszkén sétálgatott Rékával, akit mindenki megbámult, hiszen a szűk topja alatt nem viselt melltartót, és csodálatos, új kebleire egyszerűen nem lehetett nem odafigyelni..." - mondta el egy szemtanú a Life.hu-nak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.