Szülése után néhány hónappal Dobó Kata visszatér

Dobó Kata színésznő anyuka szülés kislány visszatérés munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő kislánya, Szofi születése után hamarosan ismét munkába áll.

Dobó Katát nemrég kislánya is elkísérte egy fotózásra. A színésznő azt is elárulta, hogy a pici Szofi hozzászokott már a nyüzsgéshez. Kata és párja korábban sem tervezték, hogy óriási változást hoz az életükbe a baba - a szülők igyekeznek bevonni őt a mindennapjaikba. Kata elárulta az Aktívnak, hogy hamarosan visszamegy dolgozni.

Gianni és VV Éva nem állnak szóba egymássalhttp://www.life.hu/legykepben/20120815-szexi-bikinis-magyar-lanyok-versenye-a-celebek-elott-gianni-es.htmlMilliókat kapnak a The Voice zsűritagjaihttp://www.life.hu/legykepben/20120815-ennyi-fizetest-kapnak-a-the-voice-mesterei-malek-andrea-somlo.htmlVan Damme még mindig a régihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120814-jeanclaude-van-damme-szinesz-a-felaldozhatok-2-cimu-film-londoni.htmlHónapok óta új párja van Szinetár Dórának és Berecki Zoltánnak ishttp://www.life.hu/legykepben/20120815-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-hazassaganak-vege-honapok-ota-csaljak.htmlÖrdög Nóra rögtön tudta, hogy rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/legykepben/20120514-ordog-nora-raismert-az-igaz-szerelemre-amikor-talalkozott-nanasi-pallal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.