Nincs senkije és nem vágyik gyerekre a ValóVilág egykori sztárja

örökség sminkmester megélhetés Hollywood tanulás Molnár Anikó hízás Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő hosszú idő után nemrég tért haza Amerikából, ahol sminkmesternek tanult. Hajdú Péter Frizbi műsorában Molnár Anikó azt is elárulta, hogy miből élt kint, és egyáltalán nem zavarja, hogy kicsit elhízott.

Az anyós sem tudott közéjük állni! - Összeházasodott Blake Lively és Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/legykepben/20120910-osszehazasodott-blake-lively-szineszno-a-gossip-girl-sztarja-es-ryan.htmlAz ismert tévés cáfolja a pletykákat: "Soha nem voltam szerelmes Hajdú Péterbe"http://www.life.hu/legykepben/20120910-szabo-zsofi-nem-picsaskodik-tornoczky-anita-soha-nem-volt-szerelmes.htmlGeszti Péter elárulta, hogy kiket tűr meg maga melletthttp://www.life.hu/legykepben/20120910-geszti-peter-az-xfaktor-mentora-csak-tehetseges-emberekkel-szeret-dolgozni.htmlElárulta, hogy mire költi olimpiai jutalmát a sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20120909-cseh-laci-elarulta-hogy-napelemekre-es-felkeszulesere-kolti-20-millio.htmlTóth Vera tagadja a vádakat: Nem vagyok megbízhatatlan!http://www.life.hu/legykepben/20120909-toth-vera-enekesno-tagadja-a-vadakat-es-felhaborodott-hogy-megbizhatatlannak.html61 évesen is levetkőzne, és megmutatná új melleit Cicciolinahttp://www.life.hu/legykepben/20120909-cicciolina-61-evesen-is-levetkozne-es-megmutatna-melleit-a-playboy.htmlRóla aztán végképp nem gondoltuk volna, hogy kábítószerfüggő volt!http://www.life.hu/tested-lelked/20120907-bradley-cooper-szinesz-bevallotta-hogy-het-eve-nem-drogozik-de.htmlKi nem állhatja egymást a TV2 két műsorvezetője?http://www.life.hu/tested-lelked/20120909-beszologatnak-es-nem-kedvelik-egymast-a-tv2-mokka-musorvezetoi-tatar.htmlÁrpa Attila összeszólalkozott és megütötte Bajor Imréthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120907-arpa-attila-megutotte-bajor-imret-de-csak-a-szinpadon-esett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.