Jöhet a második gyerek - Meglepő bejelentést tett a magyar sztárpár

Születés házasság fogyás Varga Feri lemez Megasztár Balássy Betti születésnap énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon boldog első közös gyermekével Róza Annával a Megasztár egykori sztárpárja Balássy Betty és Varga Feri. A fiatalok annyira élvezik a szülői szerepet, hogy hamarosan testvért szeretnének a kicsinek. Ehhez viszont még feltételként tűzték ki maguknak, hogy megszabadulnak jó pár kilótól.

Egy éve, júliusban született meg Balássy Betty és Varga Feri első közös gyermeke Róza Anna, akivel teljessé vált a pár élete. Hogy még tökéletesebb legyen a családi idill, hamarosan testvért szeretnének a kislánynak. "Most épp az új lemezünkön dolgozunk, és ha megszabadulunk még némi túlsúlytól, - az elmúlt hónap alatt közösen leadott 18 kiló után - jöhet a második baba"- mondta a boldog anyuka a TV2 Mokkájában.


Az pár kapcsolata 2006-ban, a Megasztár 3. szériája során kezdődött, amikor az akkor két gyermekes Feri még nős volt. Kettejük szerelme azonban mindennél erősebb volt, és a férfi elhagyta feleségét. Azóta együtt vannak, és bár voltak kapcsolatuk során hullámvölgyek, úgy tűnik, hogy szerelmük kiállta az idő próbáját.

VV Cristofel: "Alekosztól abszolút be vagyok sz...va"http://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-cristofel-es-alekosz-hajdu-peter-frizbijeben-alazta-egymast-es.htmlSaját fia előtt titkolta múltját a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-verebes-istvan-titkolta-fia-elott-hogy-rossz-tanulo-volt.htmlSzakítás és meztelenkedő sztárok - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-heti-bulvarkoktel-ledobta-a-ruhajat-szinetar-dora-es-dobo-kata.htmlBejárják a világot Katalin hercegnő melleihttp://www.life.hu/legykepben/20120915-a-felmeztelen-katalin-hercegnorol-keszult-fotok-egy-olasz-magazinban-is.htmlHatalmas női melleket kapott az egykori megasztároshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120915-szecsodi-karcsi-a-megasztar-versenyzoje-hatalmas-noi-melleket-kapott.htmlRákapott a rúdra az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20120910-rakapott-a-rudra-a-megasztar-egykori-felfedezettje-der-heni-enekesno.htmlMegasztárosra cserélte Bereczki Zoltán a feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/20120904-bereczki-zoltan-enekes-es-radics-gigi-a-megasztar-otodik-gyoztese.htmlIsmert művészekkel is kavart a Megasztár meleg énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120830-mujahid-zoli-a-megasztar-1-homoszexualis-enekese-ismert-muvesszel-jart.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.