Róluk soha nem gondoltuk volna, hogy válnak - Elmúlt a szerelem Győzike és Bea asszony között

elköltözés Bea asszony házasság feleség válás Gáspár Győző szerelem showműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a baj Gáspár Győzi és Bea asszony házasságával. Húsz év után elmúlt a szerelem, és még az is felmerült, hogy beadják a válópert. Győzike a Life.hu-nak beismerte, hogy válságba jutott a házasságuk, de elárulta, hogy igyekszik menteni, ami még menthető.

"Valóban szar van a palacsintában" - mondta megkeresésünkre Győzi, úgy igaz a történet, ahogy egy hetilap megírta. A Kiskegyedben a showman részletesen beszámolt róla, hogy miért költözött el feleségétől.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Nem akartam a családi szennyest kiteregetni, de felesleges tagadnom, hiszen láthatták a szomszédok is, hogy alig voltam otthon. Valóban, a nyáron elköltöztem a családomtól, mert kikészültem idegileg-lelkileg. Agyonhajtom magam, hogy legyen pénzünk, az asszonynak meg egy kedves szava nem volt már hozzám. Ha késő este mentem haza, csak üvöltözött velem, hogy bárcsak maradtam volna ott, ahol voltam. Állandóan a fejemhez vágta, hogy biztosan szeretőt tartok. Jó ideig így ment ez nálunk, míg fogtam magam, és inkább már haza sem mentem. Egy jó cimborám éppen külföldön tartózkodik, kaptam a lakásához kulcsot és ott aludtam. Volt, hogy Bea hívogatott éjszakákon át, de már fel sem vettem neki a telefont. Nem akartam több cirkuszt, veszekedést. Az biztos, hogy nekem nincs senkim, mégis annyiszor a fejemhez vágta, hogy megcsaltam. Ez nagyon rosszulesett egy ideig, de most már inkább rettenetes dühöt érzek, ha vádaskodni kezd. Én nem hibáztatom őt, mert tisztában vagyok vele, hogy az utóbbi időben megváltoztam - és sajnos rossz irányba. Feszült, ideges vagyok, hogy állandóan rajtunk csámcsognak a lapok, az emberek. Szomorú, hogy erre ráment a magánéletünk is. Nem lehet így élni, talán teljesen vissza kéne vonulnom. Végleg... Ráadásul most úgy érzem, hogy megváltoztak a Bea iránti érzéseim is. Nem szeretem őt úgy, mint korábban. Erről nehéz beszélni, de elmúlt a szerelem, nincs harmónia a kapcsolatunkban. Így a napokban már az is megfordult a fejünkben, hogy jobb lesz, ha végleg elválnak az útjaink" - nyilatkozta Győzike a magazinnak.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Győzike a TV2-nél született meg, 2004-ig rendszeresen szerepelt a csatorna számos műsorában. Miután kirúgták, megkereste a konkurens RTL Klub programigazgatója és szerződést ajánlott neki. Így indult el 2005 elején a Győzike Show, ami aztán öt évadot élt meg. Ebben megismerhettük az egész Gáspár családot, Bea asszonyt és a gyerekeket Evelint és Virágot, valamint a népes rokonságot. A show után Győzike leginkább adóügyeivel szerepelt a címlapokon, az adósok listájának évek óta főszereplője Bea asszonnyal együtt.

150 000 forintos büntetést kapott a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-fecora-valo-vilag-szereplore-a-nav-emberei-csaptak-le.htmlMegmutatta tündéri kislányát az ismert magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120918-szulak-andrea-enekesszineszno-megmutatta-ot-eves-ovodas-kislanyat-rozinat-a.htmlA TV2 sztárja nagy beismerése: Csak negyven évesen jött elő belőlem az "ember"http://www.life.hu/legykepben/20120917-karasz-robert-nem-jegyezte-el-szerelmet-rozat-es-csak-40.htmlLindsay Lohan egy ágyban Charlie Sheennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-lindsay-lohan-egy-agyban-charlie-sheennel-horrorra-akadva-5-reszenek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.