Áramot vezettek a testébe az ismert műsorvezetőnek

torna műsorvezető fogyás Horváth Éva mozgás speedfitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva megtalálta a számára legtökéletesebb edzésformát. A sok ugrálás, izületeit nem kímélő futás helyett inkább áramütéssel karcsúsodik. 

"Mivel gyengék a szalagjaim, sportolás közben muszáj odafigyelnem, hogy kíméljem az ízületeimet. Imádok futni, azonban nem tartozik a legkíméletesebb edzésformák közé, a bokám és a térdem is többször kificamodott már, ami elég fájdalmas" - mesélte a Viasat3 műsorvezetője, aki azonban nemrégiben megismerkedett egy forradalmian új edzésformával.

www.facebook.com/horvathevaofficial
www.facebook.com/horvathevaofficial


"Ez sokkal hatékonyabb és kíméletesebb, mint bármelyik más edzésforma, ráadásul a mélyizomzatot dolgoztatja meg. Mindössze húsz percet vesz igénybe, ami két óra kőkemény edzésnek minősül. Elsőre furcsa volt, hogy áram dolgoztatja meg az izmaimat, de gyorsan hozzá lehet szokni, arról nem is beszélve, hogy hatalmas a motiváció, hiszen már pár nap után látható eredményt hoz " - árulta el Éva, aki hetente kétszer vezettett áramot a testébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.