Bérgyilkossal akarta megöletni feleségét a világ egyik legsikeresebb énekese

FBI válás Bee Gees Robin Gibb bérgyilkos megölés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy most nyilvánosságra hozott FBI-aktából derült ki, hogy kábítószeres őrjöngésében bérgyilkost fogadott felesége megölésére a nemrég elhunyt Robin Gibb.

Az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda akkor már évek óta megfigyelés alatt tartotta a zenészt, aki adóelkerülés céljával költözött az angliai Surreyből Floridába. Innen irányította, gyakorlatilag folyamatos amfetaminmámorban, minden idők legmocskosabb sztárválását, vagyis saját szakítását Mollyval, aki tíz éven át volt a felesége, és aki két gyereket szült neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A hét közepén nyilvánosságra hozott vizsgálati aktákból kiderül: Gibb egy ízben betört felesége birtokára is, hogy dokumentumokat szerezzen Molly hűtlenségének bizonyítására, majd maga tett feljelentést a rendőrségen a betörés miatt. Az FBI akkoriban már lehallgatta a telefonját, így jutott a tudomásukra, hogy Gibb egy bérgyilkossal is tárgyalt. Végül meggondolhatta magát, vagy a nyomozók állították le az ügyet, amikor Robin egy táviratban figyelmeztette is feleségét, hogy megöleti.

Robin Gibb és Molly 1967-ben házasodott össze, mindössze pár hét együttjárás után. Gibb 17 éves volt, a lány pedig húsz. Két gyermekük született, de házasságuk vége felé Molly már azt sem engedte, hogy Robin találkozzon vagy beszéljen velük. A zenész, aki saját bevallása szerint is legalább száz nővel csalta meg a feleségét, kicsapongásait hirtelen tébolyult féltékenység váltotta fel, drogos mámorában meggyőződése lett, hogy Mollynak viszonya van, hogy el akarja hagyni, és csellel ötmillió dollárt akar kicsalni tőle. Ekkor bérelte fel a bérgyilkost, aki végül szerencsére nem csapott le, barátai pedig elvonókúrára cipelték a zenészt. Robin később újra megnősült, Dwina Murphy mellett az idén májusi haláláig kitartott.

Forrás: Blikk

Madonna mégis szereti riválisát - Van az a pénz, hogy egy színpadra álljon velehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-madonna-es-lady-gaga-megkedvelte-egymast-egyutt-lep-szinpadra-a.htmlNem bánta meg, hogy kiteregette szexuális életét a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120920-mujahid-zoli.htmlRablótámadás áldozata lett a Vlagyimir Klicskót kiütő bokszolóhttp://www.life.hu/legykepben/20120923-meglottek-es-velhetoen-rablotamadas-aldozata-lett-a-vlagyimir-klicskot-bokszolot.htmlNagy Feró becsajozott az X-Faktor negyedik válogatójánhttp://www.life.hu/legykepben/20120922-keresztes-ildikonak-adeleundora-lett-nagy-fero-becsajozott-majd-eloadott-egy.htmlUtál szerepelni a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/legykepben/20120922-leserult-az-operettszinhaz-szinpadan-es-nem-szeret-szerepelni-a-baratok.htmlParis Hilton durván megsértette a melegekethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-paris-hilton-amerikai-botranyhosno-serto-kijelentest-tett-a-homoszexualisokra.htmlHihetetlen! Több mint tíz éve nem szexelt a fiatal énekes anyukájahttp://www.life.hu/legykepben/20120922-16-eve-nem-szexelt-a-tinik-kedvencenek-justin-biebernek-anyukaja.htmlMár a tartalékaiból él a Bumeráng egykori rádiósahttp://www.life.hu/legykepben/20120922-a-neo-fm-bumerang-musoranak-egykori-radios-musorvezetoje-boros-lajos.htmlSzinetár Dóra egyre többet mutogatja testét és nem hord melltartóthttp://www.life.hu/legykepben/20120922-szinetar-dora-hihetetlenul-jo-formaban-van-es-nem-hord-melltartot.htmlRendőrök vitték el a magyar olimpikonthttp://www.life.hu/legykepben/20120922-rendorok-vittek-el-az-olimpiai-bajnok-kalapacsvetot-pars-krisztiant-aki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.