Botrány az X-Faktor színfalai mögött - Geszti Péter lesuttyózta a versenyzőket

X-Faktor káromkodás Keresztes Ildikó rapper Geszti Péter botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor negyedik válogatójáról készült Life.hu összefoglalóban is megemlékeztünk Wéber Dániel és Kito Canadey kettőséről, akik káromkodásból jelesre vizsgáztak. A mentorokat szapuló páros színfalak mögött elhangzott szavait csak most, az összefoglaló adásban hallhatták a mentorok. Geszti Péter és Keresztes Ildikó teljesen felháborodott.

A Wéber Dánielből és Kito Canadey-ből álló duó még Plazmánál is menőbbnek gondolta magát, s bár káromkodásban felülmúlták a rappert, minősíthetetlen előadást nyújtottak. Ennek ellenére még távozás közben is meg voltak győződve saját igazukról, és a zsűrit kezdték szapulni - írtuk a szombati X-Faktor összefoglalónkban.

Tipp! Nézd meg a botrányos produkciót itt!


A történetnek azonban itt nincs vége: a srácok a színfalak mögött szóltak be a mentoroknak, miután azok kiebrudalták őket a színpadról. "Csinálunk egy lemezt, és leoltjuk ezeket a fa...t. Felfigyelnek ránk a producerek, ők értenek ehhez" - folytatták a kulisszák mögött. Erre azonban a mentoroknak is volt egy-két szavuk.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

"Suttyóságból nem lehet várat emelni. Nekünk az a felelősségünk, hogy valódi tehetségeket juttassunk tovább, és ne olyanokat, akik mondjuk csak ritmusra káromkodnak. Tudom, hogy bizonyos rapágazatokban ez bevett forma, de inkább maradjon ott, ahová való, a kocsmában" - idézte Geszti Pétert a Blikk. "Az ilyen tartalmatlan káromkodás rendszerint a mondanivaló hiányát és az ötlettelenséget próbálja pótolni" - mondta. Geszti hozzátette azt is: "A mintákat a közéletből áradó bunkóságból is veszik. Nem csoda, hogy így adják ki a dühüket, verbális agresszióval dolgozva fel a frusztrációjukat. Amilyen pusztító a társadalomban, olyan lenne itt is, ha hagynánk. De nem! Indulat helyett gondolat kell. Káromkodásból csak putrit lehet építeni, nem katedrálist" - tette hozzá Geszti.

A bulvárlap idézte Keresztes Ildikót is, akit általában nem érdekelnek az ilyen beszólások, de most úgy gondolja, a fiúk nagyon is szereptévesztésben vannak: "Azt hiszem, a sors is bizonyítja, miért is kellett menniük egy pillanat alatt az X-Faktorból. A reakcióikból sok mindenre lehet következtetni, maradjunk annyiban, hogy nagyon jó, ha az embernek van gyerekszobája, még ha az néhány esetben kicsi is" - idézte őt a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.