Szemmel láthatóan terhes! 8 hónappal a szülés után ismét babát vár a világhírű énekesnő

anya terhes Beyoncé énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 8 hónappal első gyermeke, Blu Ivy születése után ismét anyai örömök elé néz Beyoncé. A kicsi érkezését jövő év tavaszára várják.

Az alakjára általában kényesen adó énekesnőt egy étteremben fotózták le testhezálló ruhájában, amely tökéletesen megmutatta gömbölyödő pocakját. "Hihetetlen, de szemmel láthatóan ismét terhes!" - árulta el egy szemtanú. A képek alapján a sztár háromhónapos terhes, így várhatóan jövő év áprilisában születik meg Beyoncé és férje, Jay-Z második gyermeke.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírt ugyan hivatalosan nem erősítették meg, de a házaspár közeli barátja elárulta: nem csupán pletyka, hanem tény, hogy az énekesnő ismét babát vár. Nem csoda, hogy most a családalapítás került a középpontba, hiszen Beyoncé gyermekkorától a karrierjének szentelte az életét, és most, sikerei csúcsán már megengedheti magának, hogy egy kicsit a magánéletére koncentráljon és nőként, anyaként is teljes életet éljen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.