Se feleség, se gyerekek! Magányosan marad a születésnapján Rékasi Károly

magány színész Barátok közt sztár Rékasi Károly születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta fix programmal ünnepli a születésnapját a Barátok közt sztárja, Rékasi Károly. A színész ahelyett, hogy a családjával lenne, inkább fogja magát és egyedül körbebiciklizi a Balatont - tudta meg a BorsOnline.

A színész 2012. szeptember 25-én töltötte be 50. életévét, de nincs kibékülve a születésnapokkal. Rékasi Károly 40 éves volt, amikor úgy döntött, nem szeretné megünnepelni, hogy egyre kevesebb van hátra az életéből, ezért inkább magányosan tölti a jeles napot.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Ilyenkor inkább körbebiciklizem a Balatont. Nem előzi meg olyan alapos és komoly felkészülés, csak egy kicsi, hogy ne sérüljek meg. Ilyenkor aztán nemcsak rosszkedvem van, hanem tényleg fáj is az a 210 kilométer. Délutánra, amikorra végzek a bringatúrával, tényleg kellőképpen utálom az éppen aktuális születésnapomat" - mesélte a BorsOnline-nak a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.