Újra férjhez megy a TV2 műsorvezetője?

esküvő menyasszonyi ruha Szekeres Nóra férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu információi szerint ismét menyasszonyi ruhába bújik Szekeres Nóra. Vajon egy válással a háta mögött  újra kimondja a boldogító igent a TV2 bájos műsorvezetője?

"Mintha újra menyasszony lennék" - nyilatkozta Szekeres Nóra, a TV2 műsorvezetője a Life.hu-nak. Nóri azonban nem vonul oltár elé, csupán egy este erejéig modellnek áll, és egy impozáns divatbemutató nyitóestjén különleges ruhakollekciót fog bemutatni. "Nagyon szeretem az olyan hosszú, elegáns ruhákat, amelyeket Sármán Nóri tervez, és úgy gondolom, ezeket nemcsak esküvőre, hanem egyéb alkalmakkor is fel lehet venni, ha elég bátor hozzá az ember. A modellszerep nekem új és fontolóra vettem, hogy elvállaljam-e, de azzal bátorítottak, hogy nincs más dolgom, mint magamat adni és lazának maradni. Ezzel együtt egy picit izgulok, hogy el ne essek a kifutón" - mesélte Nóri, akinek azonban minden félelme ellenére is kétségtelenül jól áll a menyasszonyi ruha és a modellszerep is.

Forrás: Just Creative
Forrás: Just Creative

Végre kiderült, mitől néz ki ilyen jól a műsorvezető - Elárulta fogyásának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-erdelyi-monika-fem3-musorvezetoje-elarulta-fogyasanak-titkat.htmlA ValóVilág sztárja lenyomta az operett válófélben lévő sztárházaspárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-vv-cristofel-lenyomta-a-bereczkiszinetar-parost-az-2012.htmlLánya nélkül egy tapottat sem tesz a gyönyörű magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-dobo-kata-szineszno-magaval-vitte-amerikaba-kislanyat-szofit-a-dijatadora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.