Elveszítheti kislányát az egykori szépségkirálynő - A gyerek apja szerint beszámíthatatlanná válhat

pereskedés vita Földesi-Szabó László kislány Bálint Antónia gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha véget nem érő vitasorozat bontakozott ki Bálint Antónia és gyermeke apja, Földesi-Szabó László között. A Life.hu újságírója ott volt, amikor a férfi és új felesége a Frizbi felvételén elmondta, hogy  fennáll az esélye annak, hogy Toncsi beszámíthatatlanná válik, és ebben az esetben készek elperelni tőle a kislányát.

Bevallotta Földesi-Szabó László, hogy SMS-ben már megfenyegette Bálint Antóniát, hogy kész végleg elszakítani őt a kislányától - tudta meg a Life.hu. "El fogom perelni tőled a gyereket, ha ezt így folytatod" - szólt a nevezetes üzenet. Az apa Hajdú Péter Frizbi című műsorában elmondta, hogy nem csupán azért fenyegette meg Antóniát, mert az gyakran ellehetetlenítette a láthatást, hanem azért is, mert feleségével, Rózsával úgy látják, elképzelhető, hogy Toncsi előbb-utóbb veszélyt fog jelenteni a gyermekre.

Földesi-Szabó László és felesége, Rózsa

"Antónia megbízhatatlan, labilis és ha a hangulata hatással lesz a kislányunkra, a feleségemmel valóban készen állunk magunkhoz venni. Már akkor elindítottuk a védelembe vételi eljárást, amikor egy magazinban Antónia azt nyilatkozta, hogy a mai napig is - akár nyilvános helyen - szoptatja időnként Lilient. Szerintünk ez nem normális dolog. És ha a helyzet romlik, elképzelhető, hogy előbb-utóbb a kislánynak jobb helye lesz nálunk" - árulta el az apa.

Bálint Antónia és Földesi-Szabó László között jelenleg több mint 6 különböző per zajlik, többek közt büntetőjogi eljárás is, és egyre durvul a helyzet a perlekedő felek között. A legfontosabb kérdés azonban az, hogy vajon milyen hatással van a szülei állandó marakodása a mindössze öt éves kislányra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.