Beismerés! Melegpárti a homofóbiával küzdő magyar tévés

tévés melegek Havas Henrik homoszexualitás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett a Frizbi felvételén Havas Henrik. A Life.hu információi szerint a tévés - bár a mai napig küzd a homofóbiával - ma már támogatja azt, hogy a melegek gyereket vállalhassanak.

Készülő új riportkötete kapcsán árulta el Havas Henrik a Frizbi felvételén, hogy bár régebben kifejezetten irtózott a melegektől, ma már egészen másként látja őket. "A könyvemben nem ismert, hanem átlagemberek lesznek a főszereplők, a meleg társadalom életébe pillantottam bele. A mai napig küzdök a homofóbiámmal, de most sok minden megváltozott bennem" - árulta el Havas, aki az új tapasztalatai miatt már azt is támogatja, hogy a meleg férfiak gyereket vállaljanak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"A könyv előkészítése kapcsán eltöltöttem egy estét egy meleg férfi párnál, akik mintaszerűen együtt nevelnek egy ikerpárt, akiket egy prostituált béranya hordott ki számukra. A két nagyon rossz kisfiú számára az apák körültekintően olyan otthont teremtettek, ahol a kicsik nem tudnak megsérülni, amikor fel-alá szaladgálnak és olyan szeretettel és odafigyeléssel vannak a gyerekek iránt, ami lenyűgöző. Ezt látva úgy gondolom, hogy - nagyon szigorú kontroll mellett - igenis engedélyezni kell, hogy a melegek gyereket vállalhassanak" - szögezte le az újságíró, akinek véleményével Hajdú Péter nem értett egyet. "Én ezzel nem értek egyet. Szerintem nagyon sokat árthat a gyerek fejlődésének, ha később megbélyegzi, kiközösíti őt a társadalom, amiért egyneműek a szülei" - vitázott a Frizbi műsorvezetője vendégével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.