Kiderült, miért válik az énekespár - Figyeltette a feleségét az egykori Megasztár

házasság párkapcsolat válás Fekete Dávid Megasztár sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu is beszámolt róla, hogy öt év után szakított a Megasztárből ismert Fekete Dávid és felesége, Cserpes Laura. A fiatalok a múlt héten jelentették be, hogy a házasságuknak vége. Most kiderült az is, miért.

A huszonéves párról kiderült, hogy őrülten féltékenyek voltak egymásra - írja a Vasárnapi Blikk. Mindez odáig fajult, hogy Fekete Dávid állítólag nemcsak saját maga követte a feleségét, hanem egy magánnyomozót is felfogadott, hogy a fiatalasszony minden lépéséről beszámoljon neki.

"Folyamatosan féltékenykedtek, már a Megasztár alatt is egymást vádolták, hogy ki mit csinál a másik háta mögött. Dávid rendszeresen rémeket látott azzal kapcsolatban, hogy amikor nincsenek együtt, akkor vajon Laura mit tehet. Kettőjük között ezek a harcok egyre jobban kiéleződtek. Nagyon sokat vitáztak, veszekedtek, ám ez egy időre lecsendesült, amikor összeköltöztek, majd egy álomesküvőn összekötötték az életüket" - nyilatkozta a bulvárlapnak a pár egyik közeli ismerőse.

Az énekest megkereste a lap, aki bevallotta, valóban magándetektívet fogadott. "Tisztában vagyok vele, hogy hülye voltam, és szörnyű, amit tettem, de annyira szerettem Laurát, hogy ez elvette az eszem. Nem tudtam, mit művelek" - mondta az énekes, aki nem kíván többet nyilatkozni az ügyben. A Vasárnapi Blikk megkereste a házaspár másik tagját is, aki csak annyit mondott, tudta, hogy a férje figyelteti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.