Ezért szerepelt rosszul az X-Faktorban Zámbó Krisztián

betegség X-Faktor Zámbó Jimmy fiú Zámbó Krisztián RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor táborának utolsó megmérettetésén Zámbó Krisztián nem tudott jól teljesíteni és elrontotta a dalát - a Life.hu utánajárt, mi volt az oka Jimmy fia gyengébb teljesítményének. 

Az idei X-Faktor szériájában Zámbó Krisztiánnak van a legnehezebb dolga. Hiszen nemcsak versenytársaival kell megküzdenie, hanem édesapja emlékével is, ami azzal a teherrel jár, hogy neki nem lehet hibáznia, hanem mindig a maximumot kell nyújtania.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Csalódott voltam, mert nagyon szeretném bizonyítani, hogy van helyem a szakmában. Hiába volt eddig számos fellépésem, videoklipem, eddig úgy éreztem, elmaradt a várva várt elismerés. A tábor utolsó napján rosszul éreztem magam, bánatos és dühös voltam, amikor nem sikerült a produkcióm. A szereplésem előtt sokat kellett várnom, ezért a nyomás is egyre nagyobb volt rajtam, eközben pedig gyomorrontással küzdöttem, ami megakadályozta, hogy a maximumot tudjam nyújtani" - mesélte a Life.hu-nak Krisztián.
Az énekes nagyon szeretné, ha lenne saját helye a magyar zenei életben, és kiléphetne édesapja árnyékából, mert akkor tudná igazán megvalósítani önmagát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.