Megmentették Schobert Norbi életét - Könnyek között búcsúzott a feleségétől

Rubint Réka szívműtét életveszély Schobert Norbert életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmentő műtéten esett át tegnap Schobert Norbi, aki könnyek között búcsúzott el a beavatkozás előtt feleségétől, Rubint Rékától - tudta meg a Life.hu. A fitneszguru, akinek a szívét negyven percre leállították, megígérte Rékának, hogy visszatér hozzá.

Életmentő beavatkozást kellett tegnap végrehajtani Schobert Norbin, akinek egy veleszületett rendellenesség miatt volt szüksége a szívbillentyű-műtétre. A fitneszguru tisztában volt vele, hogy mekkora veszélyben van az élete, ezért könnyek közt búcsúzott a feleségétől a műtőajtóban és megígérte, hogy visszatér hozzá - tudta meg a Life.hu a Norbi közösségi oldalán megjelent bejegyzésből.

Forrás: Facebook/Norbi Update
Forrás: Facebook/Norbi Update

"Tegnap reggel a legfájóbb pillanat az volt, amikor el kellett engednem a kezét annak az embernek, akit a világon a legjobban szeretek! Folytak a könnyeink, magához húzott és a fülembe súgta: 'Visszajövök hozzád, Kicsim, megígérem! Küzdeni fogok most is! Értetek, értünk! Bízz bennem...! Vigyázz a gyerekekre és anyámra! Mindent Ti jelentetek nekem!' - írta a közösségi oldalon Rubint Réka, aki a bejegyzésben bevallotta: teljesen kétségbeesett, amikor el kellett búcsúznia férjétől.

"A műtő ajtajában állva úgy éreztem, megsemmisülök a fájdalomtól és a hirtelen rám telepedő magánytól. Tehetetlennek és kiszolgáltatottnak éreztem magunkat. El kellett engednem Őt! A Szerelmemet, három kisgyermekünk Édesapját, a Társamat, Életemet, a Mindenséget, amit ő jelent nekem!" - írta őszintén Réka, aki azonban mára megkönnyebbülhetett, Norbi ugyanis túl van az életveszélyen és az Országos Kardiológiai Intézetben lábadozik.

Az Aktív riportjából kiderült, hogy Norbinak negyven percre még a szívét is le kellett állítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.