Meggyógyult a híres színész vesetranszplantáción átesett unokája

színpad Gálvölgyi János unoka darab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meggyógyult Gálvölgyi János unokája, aki egy éve esett át vesetranszplantáción - tudta meg a Life.hu. A népszerű színész rendkívül megkönnyebbült, hogy a 11 éves Simon túl van a betegségen, ugyanakkor azt is elárulta, bizony több időt szeretne a kisunokáival tölteni, mint amennyit tud.

Felgyógyult Gálvölgyi János vesetranszplantáción átesett unokája, aki ezután teljes életet élhet. A nagypapa rendkívül boldog és megkönnyebbült, hogy a 11 éves Simon túl van a nehéz beavatkozáson és felépült. Ugyanakkor a népszerű színész elárulta: nem lehet annyit unokáival, mint amennyit szeretne. "Ma már úgy van, hogy több időm van nekem az unokáimra, mint nekik rám" - árulta el Gálvölgyi a Life.hu újságírójának.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A népszerű színész azt is elmondta, hogy otthon bizony nem téma, milyen ismert ember is a nagypapa. "Ők megszokták, hogy látnak a képernyőn, nekik ez teljesen természetes. Számukra egyátalán nem ügy, hogy én vagyok a Gálvölgyi János. Színpadon is csak a legnagyobb unokám szokott megnézni, és úgy látom, hogy egyelőre nem nagyon fertőződtek meg a színházzal" - árulta el a boldog nagypapa, aki azonban hozzátette, néha az ismertség okozott már fennakadást a kicsiknél. "A múltkor a 4 éves unokám azon lepődött meg egy kicsit, amikor egy régi tévéjátékban a nagymamáját látta a képernyőn, akit ő csak Gikinek hív, nem tudjuk, miért. Amikor Giki belépett fiatal, csinos nőként, hirtelen nem értette, hogy mit keres a képernyőn, és miért fest annyira másként ott, mint a való életben. Látszott, hogy nem áll neki össze a kép" - nevetett Gálvölgyi, aki a következő időszakban rendkívül feszített tempóban fog dolgozni, hiszen nemcsak a Heti hetesben tér vissza, hanem új szerepet próbál a Madách Színházban is, ahol Benedek Miklós oldalán áll színpadra Neil Simon A Napsugár fiúk című darabjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.