Elmarta maga mellől fiát az X-Faktor énekese

X-Faktor fiú gyerek versenyző énekes Stone (X-Faktor) gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor legidősebb versenyzője, Stone azt reméli, azzal, hogy elindult a siker útján, fiával is rendeződik a sok éves konfliktus, amely beárnyékolja kettejük kapcsolatát.

Stone úgy érzi, végre valóra válthatja az álmait és karrierje csúcsára érhet. Sok éve várt már erre a pillanatra, hogy elismerjék tehetségét és a közönségnek megmutathassa, mire képes. Azonban más tervei is vannak és legfőbb vágya, hogy fiával újra együtt tudjanak nevetni.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Remélem, az X-Faktornak köszönhetően a fiam is visszatér az életembe. Sajnos eddig nem volt túl jó a kapcsolatunk, mert amikor az embernek hiányérzete van, hajlamos elmarni maga mellől olyanokat, akiket szeret, mert az egész világra haragszik. Az X-Faktor segítségével azonban elkezdtem megélni az álmaim, és most boldog vagyok" - mesélte Stone a Life.hu-nak.

Stone az első akadályt jól vette, hiszen szombaton továbbjutott, ezzel pedig magának és fiának is sikerül bizonyítania, hogy van helye a zenei palettán.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.