Depressziós és vészesen fogy Demi Moore - Az életét féltik a barátai

betegség Ashton Kutcher színésznő fogyás drog válás Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore még mindig nem tudta kiheverni válását. Barátai aggódva figyelik, hogy a közel 50 éves színésznő mennyire belebetegedett abba, hogy Ashton Kutcher máris továbblépett, és Mila Kunisszal egyre komolyabbra fűzi kapcsolatát.

Annak ellenére, hogy a színésznő sajtósa szerette volna elhitetni a nagyvilággal, hogy Demi jobban van és összeszedte magát, barátai aggódva figyelik, hogyan megy tönkre az egykor ragyogó sztár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy Demi jobban lenne. Belebetegedett abba, hogy a volt férje ország-világ előtt csalta és alázta meg. Nagyon vékony és egyre fogy, egy mosolyt nem láttam az arcán az elmúlt hónapok során" - árulta el a színésznő egy közeli barátja, aki szerint Demi közelgő 50. születésnapja csak tovább rontja a helyzetet.

"Nem könnyű neki feldolgozni, hogy felette is elszálltak az évek. Most, hogy fiatal férje elhagyta, látványosan megalázta, Demi különösen idősnek érzi magát. Depressziós, a vak is láthatja. Remélem, előbb-utóbb képes lesz továbblépni" - mondta aggódva a barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.