Szakítása után kirobbanó formában van a magyar sztár - Élvezi az egyedüllétet

Karda Bea társkereső párkapcsolat szerelem egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül érkezett az új Koltai film bemutatójára Karda Bea, aki nemrég szakított párjával. Az énekesnő az elmúlt pár hónapban rájött, hogy nem kell mindenáron hajszolnia a szerelmet.

Jól érzi magát a bőrében Karda Bea, aki korábban el sem tudta képzelni, hogy egyedül, férfi nélkül éljen.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Az utolsó párom előtt egy évig voltam egyedül, nagyon rosszul viseltem. Most viszont nem zavar, hogy nincs állandó társam. Végre rájöttem, hogy egyedül is jól érzem magamat. Nem keresgélek már, ha jönnie kell a szerelemnek, úgyis jön. Soha többet nem fogok férfiakkal ismerkedni a neten, elég volt egyszer. Lászlót egy társkereső oldalon ismertem meg, és végül három évet töltöttünk együtt. Kezdetben nagyon harmonikus és kiegyensúlyozott volt a kapcsolatunk, de sajnos egy idő múlva a sok vita és veszekedés teljesen felőrölte a kapcsolatunkat. Nem haraggal szakítottunk, a mai napig jóban vagyunk egymással, és ez jó érzéssel tölt el" - árulta el a kirobbanó formában lévő énekesnő a filmbemutatón, aki látott már pár jelenetet a filmből, ugyanis a rendező korábban megkérte, hogy tesztelje az alkotást.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.