Titokban mondta ki a boldogító igent a sztárpár pénteken

boldogság esküvő Olaszország család Justin Timberlake szerelem Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint öt év együttjárás után egy olaszországi kis városban kelt egybe Jessica Biel színésznő és Justin Timberlake énekes.

A boldog pár már a hét elején Olaszországba repült a rokonokkal és a barátokkal együtt, ahol hamarosan meg is kezdték az ünneplést. A titkos esküvőre magára azonban csak pénteken került sor.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A vendégeknek állítólag tilos volt mobiltelefont magukkal vinni, nehogy valami kiderüljön az esküvőről. A People magazinnak a ceremónia után nem sokkal exkluzív interjút adott a házaspár: "Remek házasnak lenni, a szertartás gyönyörű volt és nagyon különleges érzés volt a családtagjaink és barátaink körében lenni."

Első szerelmétől kapta furcsa hangzású nevét az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121018-pleszkan-ecska-a-the-voice-musorvezetoje-elso-szerelmetol-kapta-furcsa-1.htmlEgymásnak esett Hajdú és a Stohl könyv szerzője - Több volt munkakapcsolatnál Stohl és az írónő között?http://www.life.hu/legykepben/20121019-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-szerint-stohl-andras-musorvezeto-es.htmlA színpadon ülve harcoltak a versenyzőkért a The Voice mestereihttp://www.life.hu/legykepben/20121020-a-szinpadon-ulve-harcoltak-a-versenyzokert-a-the-voice-mesterei.htmlBomba formában van! Közel 25 kilót fogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121019-pink-amerikai-enekesno-kozel-25-kilot-fogyott-szules-utan.htmlFelmondott az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121019-felmondott-munkahelyen-a-szerencsejatek-zrtnel-kocsis-tibi-enekes-az-xfaktor.htmlKözel 2 milliárd forint értékű házat vett az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121019-britney-spears-amerikai-enekesno-2-milliard-forint-erteku-hazat-vett.htmlJustin Timberlake már nem akar legénylakásthttp://www.life.hu/hazitunder/20120823-justin-timberlake-arulja-new-yorki-luxuslakasat-a-kepeket-a-hazitunder.htmlMég csak most szült a felesége! Meztelen nőket fogdosott a világsztárhttp://www.life.hu/szeress/20121019-robbie-williams-felmeztelen-noket-fogdosott-az-olasz-xfactor-adasaban.htmlPornó nőknek: Erika Lust, a szex nagyasszonya (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121018-szex-szexualitas-parkapcsolat-porno-noknek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.