Nemrég jelentette be válását, de máris becsajozott a Megasztár énekese

párkapcsolat válás Fekete Dávid csajozás Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete jelentette be válását feleségétől Fekete Dávid, de máris új lányt ölelgetett az énekes. Egy szőke hölggyel látták ölelkezve, csókolózva - írja a Blikk.

A Blikk információi szerint egy karaoke-bárban ölelkezett az ismeretlen szőke lánnyal Fekete Dávid, aki nem a felesége volt. Az énekes állítólag nagyon jól érezte magát, és egyáltalán nem úgy tűnt, mint aki éppen siratja a feleségét, pedig az újságokban arról írtak heteken keresztül, hogy még mindig őt szereti.

Fekete Dávidtól megtudta a Blikk újságírója, valójában nem arról van szó, hogy a szakítás után máris beleugrott volna egy komoly kapcsolatba, inkább csak egy flörtbe bonyolódott bele.

"Amióta nyilvánosságra került, hogy Laurával elválnak útjaink, egyre többet tapasztalom, hogy ismeretlen lányok elég határozottan közelednek felém. Bevallom őszintén, éppen klipet forgattunk aznap, és a munka után lementünk egy karaoke-bárba lazítani. A buli közepette pedig összeakadtam egy szőke lánnyal, de hogy mi történt kettőnk között, abba nem szeretnék belemenni. Abban viszont biztos vagyok, hogy lelkileg még nem készültem fel egy újabb komoly kapcsolatra, ehhez azért még időre van szükségem" - mondta a Blikknek Dávid.

Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Dávid és felesége, Cserpes Laura öt év együttlét után úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket. Állítólag a férj továbbra is szereti a feleségét, de mivel úgy érezte, párja már nem boldog mellette, elköltözött otthonról.

Vége a szerelemnek! Szakított a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121015-puskas-peti-a-megasztar-egykori-enekese-harom-es-fel-ev.htmlKiderült, miért válik az énekespár - Figyeltette a feleségét az egykori Megasztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120930-fekete-david-megasztar-enekes-magannyomozoval-figyeltette-cserpes-laurat-a-feleseget.htmlÚjabb Megasztár-szerelmespár szakított - Őszintén vallottak az okokrólhttp://www.life.hu/szeress/20120925-szakitott-nagy-adri-megasztarenekesno-es-nagy-kristof-bozont-megasztarenekes.htmlVálik a Megasztár énekes házaspárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120919-ot-ev-utan-szakitottak-es-valnak-a-megasztar-enekesei-fekete.htmlBármikor visszakerülhet az ismert színész a börtönbe!http://www.life.hu/legykepben/20121019-stohl-andras-barmikor-visszakerulhet-a-bortonbe.htmlBizarr szexuális vágyairól vallott a botrányos színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121020-bizarr-szexualis-vagyairol-vallott-a-drogfuggosegben-szenvedo-szinesz-es-humorista.htmlTúladagolta magát az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121020-tuladagolta-magat-kabitoszerrel-britney-spears-enekesno-nehany-eve-majd-bezarkozott.htmlFura kapcsolat van a két népszerű magyar színész közötthttp://www.life.hu/legykepben/20121019-galvolgyi-janos-magyar-szinesz-es-nagy-sandor-magyar-szinesz-kozt.htmlVeszekedő mentorok és félmeztelen énekes az X-faktor második élő adásábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121020-zambo-krisztian-maradt-a-pjz-kiesett-az-xfaktor-masodik-elo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.