Újabb magyar díva szenvedett színházi balesetet

színdarab baleset próba kórház Fésűs Nelly térd kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lépett és a premier előtt öt nappal, az egyik próba alatt kificamította a térdét a magyar díva, Fésűs Nelly. Speciális szakemberre volt szüksége ahhoz, hogy a színházi bemutatón már senki se vegye észre, hogy épphogy csak lábra tudott állni.

Fésűs Nelly igazán szerencsés, de nem azért, mert balesetet szenvedett. A színésznőt sikerült úgy formába hozni, hogy színpadra tudjon állni Komáromban, és nem kellett miatta lemondani a bemutatót.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"A díszletbe bekerült egy új lépcsőfok, amire nem figyeltem a jelenet közben, és leugrottam róla. Kificamítottam a térdemet, de ekkor nem tulajdonítottam jelentőséget az esetnek, végigcsináltam az előadást. Végül erősödtek a fájdalmaim, az egyik kollégám hozott haza, a másik pedig a kocsimat vezette a fővárosba. Itthon a párom, Lajos azonnal elvitt a baleseti sebészetre, ahol csak annyit mondtak, hogy kenegessem valami általános krémmel. Ekkor már alig bírtam mozgatni a lábamat. Semmi röntgen vagy ultrahang, simán hazaküldtek. Ezután elmentem egy csontkovácshoz, aki kineziológiai tapasszal körbeszalagozta, ezáltal a térdem együtt mozgott a szalagokkal, és nem akadályozott a mozgásban. Úgy nézett ki a lábam a színes szalagoktól, mint valami absztrakt festmény, de legalább nem lettem mozgásképtelen. Fájni fájt, de legalább nem terheltem tovább a térdemet. A premieren minden simán ment, tudtam lendíteni a lábamat, igaz, oldalirányba még eléggé fájt. A mai napig be vagyok szalagozva, négy hét a gyógyulási idő. Türelmetlen vagyok, de szerencsére semelyik előadást nem kellett a balesetem miatt lemondani" - árulta el a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.