Meglepő kijelentést tett Ördög Nóra

könyv munka Ördög Nóra segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkori barátnőjével könyvet írt Ördög Nóra, aki meglepő kijelentést tett a Life.hu-nak. Az X-Faktor eddig meglehetősen racionális emberként ismert műsorvezetője úgy érezte, az első perctől kezdve égi jelek kísérték angyali könyvük születését.

Meglehetősen nagy feladatra vállalkozott a Life.hu sztárszerzője, Ördög Nóra, aki gyermekkori barátnőjével együtt írta meg élete első könyvét. Bár a népszerű műsorvezető racionális embernek tartja magát, most mégis úgy érzi, hogy az Angyalműhely című könyv elkészítésében földöntúli erők segítették őket.

Forrás: Ördög Nóra
Forrás: Ördög Nóra

"Kettőnk közül én vagyok a racionálisabb, Erika jobban hisz az ezoterikus dolgokban. De a könyv elkészültét olyan egyértelmű angyali jelek kísérték, hogy nem lehetett őket figyelmen kívül hagyni! Az egyik, amikor bemutattak a munkánkat a könyvkiadó részéről segítő munkatársnak, akit Angyalosy Eszternek hívnak. Vagy például az a hotel, amely ugyanazt a nevet viseli, mint az évek óta szervezett csajos klubestünk, éppen egy angyalos képpel és szlogennek hirdette magát pont akkor, amikor azon töprengtünk, hogy hová tudnánk nyugodtan elvonulni dolgozni. És ezt a hirdetést épp egyszerre láttuk meg Erikával egymástól függetlenül" - árulta el az egybeeséseket a Life.hu-nak az X-Faktor műsorvezetője.

A két fiatal lány nem pihenni ment az említett szállodába: keményen dolgoztak éjt nappallá téve és a személyzet tátott szájjal nézte, miként változtatják a szobájukat színes papírtengerré. "Kicsit furcsán nézett ránk a takarító személyzet, mikor a szobánkba belépve papír cetlikkel teleragasztgatott falakat találtak, de mi tényleg dolgozni mentünk oda, és csak így láttuk át a folyamatosan formálódó anyagot. Az biztos, hogy ilyet eddig nem láttak még az oda látogató vendégektől, mint ahogy olyat sem, hogy valaki vaskos papírkötegekkel és színes kihúzó filcekkel üldögél a medencében, éjfélkor még kávét rendel a bárpultnál, ahelyett, hogy koktélozna, vagy, hogy celluxot kér a recepción hajnali kettőkor" - emlékezett vissza a munkálatokra Ördög Nóra.

Ákos: egyszer hopp, másszor kopphttp://www.life.hu/legykepben/20121012-akos-enekes-webshopjat-ket-dijjal-is-jutalmaztak.htmlMásfél év után először szólalt meg Stohl András párja, Ancsikahttp://www.life.hu/legykepben/20121025-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarjanak-parja-ancsika-eloszor-szolalt.htmlFelesége hozta rendbe az ismert színész bőréthttp://www.life.hu/legykepben/20121024-kautzky-armand-szinesz-madach-szinhaz-macskak-felesege-termeszetgyogyasz.htmlA házat is elvihetik a feje fölül - Elszegényedett a legendás humoristahttp://www.life.hu/legykepben/20121025-nadas-gyorgy-ismert-humorista-elszegenyedett.htmlVeszélybe kerültek Győzike gyermekeihttp://www.life.hu/legykepben/20121025-gaspar-gyozo-magyar-valosaghsow-hos-sztar-gyermekeinek-jovoje-veszelybe-kerult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.