Másfél év után először szólalt meg Stohl András párja, Ancsika

Stohl András börtön család asszony veszekedés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt könnyű dolga az elmúlt években Stohl András párjának, aki sokáig teljes bizonytalanságban élt. Ancsikában lányuk, Franciska tartotta a lelket, és az a tudat, hogy a színész hamarosan hazatérhet családjához. Azt azonban bevallotta, hogy a kapcsolatuk eleinte megsínylette Stohl András féléves távollétét.

Másfél éve nem adott interjút senkinek Stohl András párja, Ancsika, aki tudatosan zárkózott el a nyilvánosság elől, sőt, a baleset után még a bulvárlapokat is elkerülte, mert nem akart folyamatosan szembesülni a baleset tényével és következményeivel. Az asszony keményen kitartott mindvégig, bár elárulta, volt egy pillanat, amikor úgy érezte, nem bírja el a rá nehezedő súlyt.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Az ítéletig tartó időszak volt a nehezebb, merthogy nem tudtam, mire számítsak" - árulta el a Fókusz riporterének Ancsika, aki meglepően jól viselte az elmúlt évek nehézségeit, sőt még azt a fél évet is, amelyet párja, gyermeke apja, Stohl András a börtönben töltött. Mindenki aggódott az asszonyért, hiszen se kereső, se családfő nem volt mellette, ám ő nem omlott össze.

"Tudtam, hogy vége lesz, és ez megnyugtató volt, és persze a lányunk, Franciska is rengeteget segített." Mindig Franciska volt ugyanis, aki szeretetével, vidámságával kihúzta a párt, ha épp elkeseredtek volna. A baleset napján is úgy érezték, hogy csak a kicsi oldhatja fel a szülők közti nagy feszültséget.

Ancsika elárulta: az elmúlt nehéz időszak során csupán egyszer érezte, hogy nem bírja ki, ami velük történik. Stohl András párját rendkívül megviselte a gázolással és Stohl perével kapcsolatos fokozott sajtóérdeklődés. "Kidolgoztam azt a technikát, hogy egy pillantást sem vetek semmilyen bulvárújságra. Amikor még nagyon friss volt a dolog, a tévét is kikapcsoltam, hogy ne lássuk sokadszorra is az összetört autót, főleg, hogy a kicsi ne lássa" - idézte fel a rettenetes időszakot Ancsika.

A párt meglepő módon nem is az viselte meg leginkább, amikor a családapa börtönben volt, hanem az utána következő hetek, amikor a színésznek vissza kellett rázódnia a mindennapi életbe és vissza kellett találnia a családjához is.Tudták, hogy nem lesz könnyű időszak ez az életükben, össze is vesztek két héttel Stohl András szabadulása után. Először az is eszükbe jutott, hogy pszichológushoz fordulnak segítségért, de erre végül nem volt szükség. A színésznek - saját bevallása szerint - az segített, hogy képes legyen folytatni az életét, hogy azonnal dolgozni kezdett.

Ancsika minden nehézség ellenére úgy érzi, mára a kapcsolatuk is rendeződött. "Az a veszekedés, két héttel a szabadulása után sok mindent helyretett és úgy érzem, azóta nagyon rendben vagyunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.