Plasztikáztatott Tóth Gabi - Nagyobb melleket kapott

Tóth Gabi mell plasztika mellműtét énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sokszor nem úgy tűnhetett, Tóth Gabi mindig is komplexusos volt a mellei miatt. Több mint egy év rágódás után döntött úgy, hogy megnagyobbíttatja őket.

Tóth Gabi mindig is a természetesség híve volt, aki talán soha vette volna rá magát a plasztikai műtétekre. Akkor változott meg a véleménye, miután 12 kilót fogyott. Mivel sportos alkatú, ezért a leadott kilók még inkább meglátszottak az idomain - elsősorban a mellein. Gabi egy év rágódás után döntött úgy, hogy bevállalja a műtétet, hiszen - ahogy mondta - még legalább 80 évig ebben a testben kell élnie, amiben szeretné a legjobban érezni magát. Gabi 350 köbcentis implantátumot kapott, amely cseppformájú, ezt tartják a legtermészetesebbnek. Gabi nagyon nehezen viselte az első négy napot, de már jól van. "Teljesen úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna" - nyilatkozta az énekesnő a Fókuszban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.