színésznő terhesség szülés Drew Barrymore gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülése óta most először lépett a nyilvánosság elé Drew Barrymore. A 37 éves színésznő szemmel láthatóan sokat fogyott terhessége óta. Férjével, Will Kopelmannal épp a családnak vásároltak ebédet, amikor lefotózták őket Santa Barbarán.

Szülése óta először lépett a nyilvánosság elé Drew Barrymore, aki 37 évesen, szeptember 26-án adott életet kislányának, Olive-nak. A színésznő férjével, Will Kopelmannal ment el ebédet vásárolni, amikor egy fotós lefényképezte őket. Drew kényelmes melegítőben, több kilónyi túlsúlytól megszabadulva, szemmel láthatóan kiegyensúlyozottan sétált Santa Barbarán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A házaspár első gyermeke, Olive Barrymore Kopelman ugyan szeptember végén látta meg a napvilágot, de a szülők csak október elsején tudatták a világgal, hogy megszületett a kislányuk.

Ha szeretnéd látni, milyen formában van szülése után Drew, kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.