Leleplezte magát: ő énekelt a magyar sztárok helyett

playback énekesnő The Voice sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Voice 3. meghallgatásán végre megmutatta magát az az énekesnő, aki évekig dolgozott a háttérben, és aki a '90-es években több magyar "énekesnő" hangja is volt.

Aki emlékszik a Soho Party együttesre és a csapat "énekesnőjére", Betty Love-ra, az pontosan tudja, milyen hangja van Czerovszky Henriettnek. Ő volt ugyanis az a vokalista, aki számtalan magyar sztárnak kölcsönözte a hangját a '90-es években. Heni anno Malek Andreával kezdett énekelni, de eddigi karrierje alatt végig a háttérben maradt. Most azonban úgy döntött, ideje, hogy megmutassa magát. A lány előadására mind a négy mentor megfordult, Heni pedig Somló Tamást választotta mesterének.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Ha kíváncsi vagy Heni hangjára, nézd meg a videót!

Lógó mellei miatt kritizálták Henriettet



Heni produkciója a Voice-ban:

Mégsem vált el férjétől a The Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-valt-el-a.htmlA világ egyik legszebb nőjéhez hasonlítják a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/szepulj/20121023-veres-monika-nika-a-voice-versenyzoje-es-cindy-crawford-szupermodell.htmlNem visel bugyit a The Voice mestere - Saját magát leplezte lehttp://www.life.hu/legytrendi/20121022-christina-aguliera-enekesno-a-voice-mestere-nem-szivesen-visel-bugyit.htmlA színpadon ülve harcoltak a versenyzőkért a The Voice mestereihttp://www.life.hu/legykepben/20121020-a-szinpadon-ulve-harcoltak-a-versenyzokert-a-the-voice-mesterei.htmlAz X-Faktor gyalázza a The Voice műsorát?http://www.life.hu/legykepben/20121019-az-xfaktor-gyalazza-a-the-voice-musorat-melyik-a-jobb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.