Kikezdett Liptai Claudiával a Voice versenyzője

Flört Liptai Claudia szerelem Perutek János Till Attila rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban kezdett ki Liptai Claudiával a Voice versenyzője. Perutek János a Super Mokka vendégeként találkozhatott az általa régóta imádott műsorvezetővel és rögtön meg is ragadta az alkalmat, hogy udvaroljon neki, sőt, megkérte Till Attilát, hogy cseréljen vele helyet, mert szeretett volna közelebb ülni Claudiához - tudta meg a Life.hu.

Ugyan küzdősportoló, és kemény rocker a Voice versenyzője, Perutek János, most mégis kiderült, hogy nagyon érzékeny férfi is egyben, aki ráadásul érzéseit nem is rejti véka alá. A Super Mokka vendégeként élő adásban kezdett ki Liptai Claudiával - tudta meg a Life.hu.

"Sírva könyörgöm, cseréljünk helyet. Megmondom őszintén, gyermekkorom óta arra várok, hogy egy ilyen hölgynek az auráját érezzem"- fakadt ki élő műsorban a Voice versenyzője, aki alig várta, hogy találkozhasson a régóta rajongott műsorvezetővel. Mint kiderült, János a Szomszédok című sorozat rajongója volt és már akkor beleszeretett Claudia hangjába. A Voice versenyzője nem elégedett meg azzal, hogy a műsorvezető mellé ülhetett, az egész beszélgetés alatt kedvesen flörtölt is Claudiával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.