Brutális kegyetlenséggel megkínozták halála előtt gyilkosai az ártatlan Bencét

gyilkosság Szita Bence kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhetetlen, hogy mit élt át Szita Bence, akit halála előtt kegyetlenül megkínoztak brutális gyilkosai. Még a sokat látott mentősök is elborzadtak a gyermek élettelen, megkínzott testének látványától. Mindeközben arra is fény derült, hogy Bence embertelen nevelőanyja és az egyik hajléktalan elkövető egykor szeretők voltak. P. Erika, a megölt 11 éves fiú nevelőapjának volt élettársa kedden részletes beismerő vallomást tett - írja az MTI.

Egyre rettenetesebb részletek kerülnek napvilágra az ártatlan Szita Bence borzalmas halálával kapcsolatosan. Ma már azt is tudni lehet, hogy a kisfiút brutálisan megkínozták. Elképzelhetetlen, hogy mit érzett a 11 éves gyermek ezekben a szörnyűséges pillanatokban. Ráadásul csak a vak szerencsének köszönhető, hogy elkínzott, élettelen kis testét nem az aznap éjjel ügyeletben lévő, mentősként dolgozó nagybátyja találta meg. A látvány ugyanis olyan borzalmas volt, hogy még a sokat látott mentős kollégák is elborzadtak tőle - tudta meg a Blikk.

Forrás: MTI/Varga György
Forrás: MTI/Varga György

"Szótlanul, ledermedve vártak rám a bajtársaim. Amikor a riasztás beérkezett, nem is sejtették, hová mennek, és milyen borzalmas kép fogadja majd őket. Kímélni akartak, megóvni attól a mérhetetlen sokktól, amit pár perccel korábban Bencus látványától átéltek" - emlékezett vissza Szita János, Bence nagybátjya. Nem meglepő, hogy a kisfiú gyilkosai különös kegyetlenséggel végeztek a gyermekkel, hiszen nem először kerültek összetűzésbe a törvénnyel. Egyikük, a Kojakként elhíresült B. József épp a gyilkosság előtt három héttel szabadult a sittről. K. József pedig szeretteit folyamatos rettegésben tartotta, többször az életükre tört, és ráadásul az is kiderült, hogy a kisfiú nevelőanyjának, P. Erikának a szeretője volt. A két férfi a rendőrségen egybehangzóan azt állította, hogy P. Erika ölt, ő volt az, aki halálra kínozta a gyermeket. Az azonban biztos, hogy a két hajléktalan mindössze 200.000 forintért vállalta a rettenetes megbízatást és szervezkedett a hidegvérű felbújtóval hetekig a gyermek megölése ügyében.

A 47 éves P. Erika kirendelt ügyvédje szerint eddig következetes tagadta a bűncselekmény elkövetését. Annyit mondott, hogy nagyon szerette a kisfiút, soha nem tudott volna ártani neki, és nagyon sajnálja, ami vele történt. Ügyvédje a kedd délelőtt 9 órakor kezdődött kihallgatás előtt hosszan elbeszélgetett a védencével, aki ezt követően teljes körű, részletes beismerő vallomást tett. A kihallgatás fél négyig tartott. Az ügyvéd közölte, hogy P. Erika a saját bűnösségére vonatkozóan is teljes, feltáró vallomást tett, de arról nem kívánt nyilatkozni, hogy a nő az esetleges felbujtói szerepét ismerte be, vagy azt, hogy ő követte el a gyilkosságot - adta hírül az MTI.


Isteni jelnek tekinti a rapper kisfia érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121101-lljunior-rapper-apuka-lesz-kisfia-januarban-szuletik.htmlMilliókért sem adta hangját a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121101-felly-k-enekesno-a-csinibaba-cimu-film-focimdalat-enekelte-nem.htmlA színész kiakadt a gyengébbek bántalmazásánhttp://www.life.hu/legykepben/20121101-stohl-andras-szinesz-bortonben-szerette-volna-megvedeni-a-gyengeket.htmlSzélsőséges indulatokat gerjesztett az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121105-stone-az-xfaktor-versenyzoje-szelsoseges-indulatokat-gerjesztett.htmlLeoperáltatta a melleit Sharon Osbournehttp://www.life.hu/legykepben/20121105-sharon-osbourne-az-xfactor-mentora-leoperaltatta-a-mellet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.