Meghalt a népszerű énekes édesapja

halál Fekete Dávid veszteség Cserpes Laura tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb drámai fordulatot vett Fekete Dávid élete. Azok után, hogy szeptemberben végleg tönkrement a házassága, az énekes most szeretett édesapját is elveszítette. Holott a fiúnak nagy szüksége lett volna az apai támaszra ebben a nehéz időszakban.

Hihetetlenül nehéz időszakon megy keresztül Fekete Dávid. Nem elég, hogy szeptemberben végleg zátonyra futott a házassága Cserpes Laurával, most meg kell küzdenie édesapja elvesztésével is. A Megasztár egykori felfedezettjét nagyobb veszteség nem érhette volna, hiszen az élet elvette tőle a lehetőséget, hogy igazán közel kerüljön az apjához. Az énekes ugyanis az édesanyjával nevelkedett és 14 évesen ismerte meg az édesapját, akivel igazából 2008-ban, a Megasztár ideje alatt találtak egymásra. Így mindössze 4 évet kaptak a sorstól, majd egy szörnyű betegség elragadta Dávidtól az édesapját. "Gyermekként sokszor álmodtam arról, mekkorákat tudnánk együtt játszani. Azt a sok-sok időt, amely kimaradt a közös életünkből, mostanában igyekeztük bepótolni, de pont most, mikor a kapcsolatunk igazán elmélyült volna, elveszítettem őt. Hatalmas űrt érzek, mert még csak most kezdtem igazán megismerni" - árulta el érzéseit a Blikknek Dávid, aki elmondta, hogy ebben a tragikusan nehéz időszakban a munkában keres vigasztalást.

Fekete Dávid hivatalos oldal
Fekete Dávid hivatalos oldal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.