Képtelen leállni a gyógyszerekkel az RTL klub egykori sztárja

VV Anikó gyógyszer valóságshow pánikbetegség Molnár Anikó függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos pánikbetegsége kezelése során szokott rá a gyógyszerekre az ismert valóságshow-szereplő, Molnár Anikó, aki a mai napig nem tud leállni a gyógyszerekkel.  Az orvosok szerint minél előbb abba kell hagynia a gyógyszerezést - írja a Blikk.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Molnár Anikónál négy éve hatalmasodott el a pánikbetegség, amelyet csak gyógyszeres kezeléssel tudott kordában tartani. Anikó egyre több pirulát kezdett szedni, gyógyszerfüggő lett, de állítása szerint ma már egyre kevesebb gyógyszerre van szüksége, ami nem véletlen: Anikó kitanulta a smink- és maszkmesteri szakmát, amely rengeteg önbizalmat adott neki. "Ma már egyre kevesebb gyógyszerre van szükségem a normális élethez és remélem, hogy hamarosan teljesen elhagyhatom a kezelést" - nyilatkozta október elején Anikó.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Kicsivel több, mint egy hónappal később a Blikk.hu azt írja, a 37 éves Anikó képtelen leállni a gyógyszerekkel, pedig az orvosok azt tanácsolják neki, hogy gyógyszeres kezelés helyett inkább a terápiát válassza. Anikó azt nyilatkozta a bulvárlapnak, hogy az erős gyógyszerek miatt nem ihat például alkoholt - még konyakos meggyet sem eszik -, mert akár epilepsziás rohama is lehet tőle. Anikó elmondta, hogy sok dologtól retteg, többek között a ráktól. "Mégsem akarok erre nagyon rágörcsölni, bár nap mint nap hallani halálesetekről, amiket a rák okozott. Közben pedig ott a sok rossz dolog, ami ér, a stressz, a mobiltelefon káros hatásai. Meg akarom előzni a bajt" - nyilatkozta a bulvárlapnak.

Lánnyal csókolózva ünnepelte meg új melleit a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121103-lannyal-csokolozva-unnepelte-meg-uj-melleit-a-valo-vilag-botranyos.htmlMegtudtuk, hová szórták a Való Világ sztárjának hamvait!http://www.life.hu/legykepben/20121031-lorenzo-a-valo-vilag-szereplojenek-hamvait-a-csendes-oceanba-szortak.html150 000 forintos büntetést kapott a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-fecora-valo-vilag-szereplore-a-nav-emberei-csaptak-le.htmlNagy bejelentésre készül a Való Világ sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120911-vv-eszter-feladja-budapesti-eletet-es-ugyvedi-irodajat-nagy-bejelentesre.htmlKiderült, hogy miből él a Való Világ egykori szereplőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120906-az-egykori-valo-vilag-szereplo-elarulta-hogy-mibol-finanszirozta-sminkiskolas.htmlVV Seherezádé vetkőzik és énekelhttp://www.life.hu/szorakozz/20121031-vv-seherezade-vetkozik-es-enekel-uj-videoklipjeben.htmlA VV-szereplő köpése miatt újra nyomoz a rendőrséghttp://www.life.hu/legykepben/20121029-valo-vilag-vv-cristofel.htmlExkluzív! Kés alá feküdt VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20121019-valo-vilag-vv-eva-bauko-eva-megmuttetti-mellet-implantatum-drtizedes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.