Nyegle stílusa miatt kitették az X-Faktorból a Voice versenyzőjét

Nádor Dávid X-Faktor siker válás sikertelenség The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem él már együtt gyermeke anyjával Nádor Dávid, aki hatalmas sikert ért el a Voice pénteki adásában. A Spanyolországban és Argentínában nevelkedett tehetséges énekes ennek ellenére a mai napig is jó kapcsolatban van exkedvesével, aki elkísérte őt az énekverseny válogatására. Kellett is a támogatás Dávidnak, hiszen már érte őt egy súlyos kudarc három éve, amikor nyegle stílusa miatt kiesett az egyik legnézettebb tehetségkutató műsorból - tudta meg a Life.hu.

Nádor Dávid ismerős lehetett a Voice nézőinek, hiszen a tehetséges fiú két éve már feltűnt az X-Faktor színpadán. Az énekes akkor boldog családban élt, kislánya még mindössze féléves volt. Azóta azonban nagyot fordult vele a világ: külön költözött a párjától, és már egyedülálló férfiként jelentkezett a Voice-ba. "Nem élünk együtt a gyermekem anyjával, de mégis mindent együtt csinálunk. Nem volt tipikus válás a miénk, olyan lassan történt meg, hogy szinte meg se tudnám határozni, végül mikor lett vége a kapcsolatunknak. Nyilván nem jó ez a helyzet, de így alakult" - árulta el a Life.hu-nak Dávid, akinek hatalmas kudarc volt, amikor két éve kiesett az X-Faktorból.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Azzal az indokkal nem jutottam tovább, hogy nyegle a stílusom. Nem tagadom: nagyon fájt nekem az a kudarc, mert kiderült, hogy mások egész mást látnak belőlem, mint amit én mutatni szeretnék magamból" - mondja Dávid, aki épp ezért nem is akart újra részt venni énekversenyen. Ám most mégis elindult a Voice-ban. "Egy ideig azt éreztem, hogy egy nem nekem bőven elég. A barátaim azonban győzködtek, hogy a Voice-ban próbáljam ki magam, mert ez a szakma versenye lesz. És nagyon örülök, hogy itt vagyok, hogy belevágtam. Ezúttal sokkal komolyabban veszem önmagamat és a versenyt is, és szeretnék bizonyítani mindazoknak, akik mellettem állnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.