Minden pillanatban az életéért küzd az RTL Klub sztárja

betegség némaság Molnár Anikó küzdelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetesen lebetegedett Molnár Anikó. A ValóVilág egykori sztárját egy súlyos tüszős mandulagyulladás döntötte le a lábáról, beszélni sem tud és folyamatosan úgy érzi, hogy az életéért kell megküzdenie - tudta meg a Life.hu.

Komolyan lebetegedett Molnár Anikó. Az RTL Klub egykori sztárja a legnagyobb közösségi oldalon árulta el követőinek, hogy milyen szörnyű állapotba került. "Második napja fekszem teljes némaságban, tehetetlenül, gyengén. Minden erőmet összeszedve másztam el tegnap az ügyeletre. A diagnózis tüszős mandulagyulladás. Nem nagy dolog, gondolnám én is, de így, átélve olyan, mintha az életemért küzdenék minden pillanatban. Antibiotikum és egyhetes szobafogság az orvos utasítása... Mindez egyik pillanatról a másikra... Ilyenkor fejet hajtok azelőtt a közhellyé vált mondás előtt, miszerint az egészségnél nincs fontosabb... Valóban nincs..." - írta ki az oldalra Anikó, aki az utóbbi időben már bajlódott az egészségével, kórházban is járt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Meglepő családi titok derült ki a népszerű magyar műsorvezetőről - Sosem látott fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20121114-d-toth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-felfedte-csaladi-titkat.htmlErre senki sem számított! Váratlan dolgot műveltek az X-Faktor sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20121114-vastag-csaba-az-xfaktor-sztarja-es-vastag-tamas-az-xfaktor.htmlMeglepő! Az X-Faktor mentora segíti a TV2 felfedezettjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121114-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-radics-gigi-magyar-enekesnot.htmlA halállal néz farkasszemet Stohl András áldozatahttp://www.life.hu/legykepben/20121114-stohl-andras-magyar-szinesz-az-rtl-klub-sztarja-a-halalra.htmlÁldást kér a hangszálaira az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121113-xfaktor-olah-gergo-istenhez-fordulerot-ker.htmlVilágsztárok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121113-xfaktorban-vilagsztarokhoz-hasonlitanak-az-enekesek-a-like-trio-tagjai-barnicsko.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.