Nagy Bandó András halál meglepő készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halálra készül Nagy Bandó András, aki úgy érzi, hogy az ő korában már természetes dolog, ha valaki foglalkozik az elmúlás gondolatával. A népszerű humorista épp ezért fokozatosan lezárta előadói és írói életművét, hogy ne kelljen félnie, amikor elhagyja a földi létet - tudta meg a DTK Show felvételén a Life.hu.

Nagy Bandó András meglepő kijelentést tett a DTK Show felvételén: az ismert humorista elárulta, hogy ő már a halálra készül, mert véleménye szerint az ő korában ez már törvényszerű - tudta meg a Life.hu. "Aki ennyi idősen nem készül a halálra, az hülye! - jelentette ki. "A boldogság maga a halálfélelem. Akkor kezdesz igazán félni, amikor sajnálod, hogy itt kell hagynod ezt a csodálatos életet" - árulta el D. Tóth Krisztának. A humorista épp ezért lassanként lezárta előadói és versírói életművét, rámpát építtetett a házába és tudatosan igyekszik óvni a testét. Rendszeresen sportol, hogy minél tovább élhessen.

A ma is fiatalos Nagy Bandó azt is elárulta D. Tóth Krisztának, hogy örömét nyolcéves unokája, Hanna teljesíti ki igazán. A kislány anyukája, a színésznő Nagy Natália szerint Hanna istenként tekint a papára, és a nagypapa legnagyobb büszkeségére már maga is bontogatja költői szárnyait.

Bando.hu
Bando.hu

Távozik a Barátok közt fiatal sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121114-baratok-kozt-lindaja-szabo-kitti-kilep-a-sorozatbol-szerepet-.htmlTitkos segítséget kapott Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121114-xfaktor-zambo-krisztian-enekes-kulso-segitseget-kapott.htmlHatalmas veszteség érte az X-Factor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20121114-nichole-scherzinger-az-amerikai-xfactor-mentora-hatalmas-veszteseget-szenvedett-el-1.htmlMinden pillanatban az életéért küzd az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121114-molnar-aniko-az-rtl-klub-az-eleteert-kuzd.htmlMeglepő családi titok derült ki a népszerű magyar műsorvezetőről - Sosem látott fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20121114-d-toth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-felfedte-csaladi-titkat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.