Kiderült, hogy Rihanna akar-e gyereket Chris Browntól

Chris Brown család titok Rihanna gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta kering a pletyka, miszerint Rihanna és az őt egykor súlyosan bántalmazó Chris Brown ismét egy párt alkotnának. Riri azonban most eloszlatta a kételyeket és az egyik legnépszerűbb amerikai talkshow-ban elárulta, valóban együtt vannak-e, és hogy mik a közös terveik.

Riri elárulta, hogy nagyon szeretne egyszer családot és gyerekeket, de ennek még biztosan nincs itt az ideje, hiszen a népszerű énekesnő egyelőre egyedülálló.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amikor a műsorvezető rákérdezett, vajon miért nem randevúzik senkivel, Rihanna elmondta, hogy egyszerűen félnek tőle a férfiak. "Nem mernek randevúra hívni az ismertségem miatt" - szögezte le a világsztár hozzátéve, ennek ellenére nagyon vágyik arra, hogy egyszer megtalálja a párját és családot alapítson. "Nem egyedül szeretnék gyereket vállalni, hanem lehetőleg családban. Tudom, hogy egyedül is képes lennék megbirkózni a feladattal, de nem ez a célom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.