Megmutatta tökéletes alakját az énekesnő új klipjében

mell klipforgatás Erdőhegyi Brigitta énekesnő klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új videoklippel jelentkezik Erdőhegyi Brigitta, amelyben egy vadabb arcát is megmutatja a konszolidált, jókislány imázsa mellett. A kisfilm látványában ez a két, teljesen ellentétes tulajdonság keveredik, és persze előtérbe kerülnek az énekesnő hibátlan domborulatai  is.

Fotó: Tuszinger Károly
Fotó: Tuszinger Károly

"Csak szélsőséges példákkal tudtam megmutatni, hogy az egész világ egy őrült világ, ahol minden felfokozódva, túlzásokkal működik. Ezt luxus sportkocsival, szexis ruhával tudtam csak szemléltetni, ezért vettem fel ilyen sokat sejtető koktélruhát. Attól nem féltem, hogy kiesik belőle a mellem, ugyanis a ruha egy speciális melltapasszal le volt ragasztva a dekoltázsánál. A mellemen kívül szerettem volna markánsan kidomborítani azt az életérzést, amiről a dal szól: a lendület, a szenvedély és a dinamizmus. Erre a szerepre a magyar bajnok autóversenyzőnket, Nagy Norbit kértem fel, hogy száguldjon be a klipbe és vigyen el engem is pár körre!" - mesélte lelkesen az énekesnő, aki az elmúlt két évben szvingkoncertjeire fókuszált, de most új, modern hangzású funky dallal jelentkezik, amit Pély Barna írt neki.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.