Kiborult a Voice Mestere - Sírva vonult ki a stúdióból

Mező Misi feszültség döntéshozatal dráma döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas drámát hozott a Voice első párbaja, amelyben Mező Misi annyira nem bírta a fájdalmas pillanatokat, hogy egész egyszerűen szünetet kért és sírva kivonult a stúdióból, mielőtt eldöntötte volna, hogy két versenyzője közül kinek nem ad esélyt a továbbjutásra - tudta meg a Life.hu.

Maga Mező Misi sem volt felkészülve arra, hogy ennyire meg fogja viselni lelkileg, amikor saját versenyzőinek sorsáról kell döntenie a Voice első párbaján - tudta meg a Life.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Lemaradtál? Kövesd a műsor eseményeit a blogon!



"Amikor a két legnagyobb lélekkel megáldott 'gyerekem', az alig látó Agárdi Szilvi és Pál Dénes állt a színpadon, és mindketten csodálatos, lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, úgy éreztem, hogy képtelen vagyok dönteni. Ezért felálltam, időt kértem, és tíz percre elhagytam a stúdiót, hogy meg tudjam hozni ezt a rettenetesen nehéz döntést" - árulta el a Mester, aki ugyan számított rá, hogy lesznek nehéz pillanatai, de arra nem, hogy egy ilyen kiélezett helyzet mit hoz ki belőle.

"Összetörtem abban a pillanatban, és akkor sem könnyebbültem meg, amikor meghoztam a döntést. Nem tudtam együtt örülni a továbbjutóval, mert annyira megviselt az, hogy egyiküktől búcsút kellett vennem" - emlékszik vissza Misi.
Hogy melyik versenyző jut tovább a hihetetlenül feszült párbajból, kiderül a Voice pénteki adásából.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Volt feleségével és gyerekeivel ünnepelte születésnapját Somlóhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-somlo-tamas-a-voice-mestere-65-szuletesnapjan-a-versenyzokkel-es.htmlSzinte felismerhetetlen új frizurájával a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-soma-mamagesa-magyar-enekesno-dobbenetesen-megvaltozott.htmlÚj munkakörben tűnt fel az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-meszaros-arpad-zsolt-ettermi-pult-moge-allt-kiszolgalni.htmlMost már hivatalos? Katalin hercegnő terheshttp://www.life.hu/legykepben/20121121-katalin-hercegno-kate-middleton-terhes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.