Férje nem szereti az egykori műsorvezető extrém kinézetét

frizura haj extrém Tornóczky Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta különleges, egészen rövid frizurát hord Tornóczky Anita, amit a férje nehezményez ugyan, de ennek ellenére az egykori műsorvezető kitart extrém kinézete mellett, hiszen mindig is ilyen hajra vágyott - tudta meg a Life.hu.
Egy időben a munkám miatt nem vágathattam le a hajamat, később - amikor az esküvőmre készültem - már a ceremónia miatt nem tehettem meg. Amikor minden akadály elhárult, egy londoni fodrász barátomnak megengedtem, hogy levágja. Több lépésben végül teljesen rövidre nyírta a hajamat

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Annak ellenére, hogy világsztárok esetében a férjemnek tetszik, hogy rövid a hajuk, a felesége esetében nem szereti ezt. Én viszont így vagyok önazonos, épp ezért megtartom ezt a frizurát" - szögezte le az egykori műsorvezető, aki hosszú évek óta főállásban kóbor kutyákat ment meg a haláltól. "A munkám is fiús, ami miatt általában sportos, kényelmes ruhákban járok, ennek ellenére időnként keresem a lehetőséget, hogy nőnek öltözzek, amivel a férjemnek és önmagamnak is örömet okozok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.