Csányi Sándor színész leleplezés Coming out színész roma származás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leleplezte származását Csányi Sándor. A népszerű magyar színész a Roma Oktatási Alap díjátadóján tartott beszédében utalt gyökereire.

Csányi Sándor elárulta, hogy roma származású. A népszerű színész a Roma Oktatási Alap díjátadóján tartott beszédében leplezte le gyökereit. "Nekünk, romáknak, az egyetlen lehetőségünk az, hogy a bennünk rejlő szaktudást a legmagasabb szintre fejlesszük. A származást a szakértelem írja felül. Ha beteg a gyerek, senki nem nézi, cigány, zsidó vagy meleg-e az orvos, aki meggyógyítja" - mondta el Csányi, akinek szavait az MTI idézte. A színész beszédével teljesen megdöbbentette a nézőközönséget.

Forrás: MTI/Marjai János
Forrás: MTI/Marjai János

Oláh Ibolya éhezik, de nem szégyelli! Katt ide a cikkért!



"A diákok lélegzetvisszafojtva hallgatták, és megállt a levegő, amikor a 'mi, romák' kifejezéssel comingoutolt" - írta a legnagyobb közösségi oldalon az X Kommunikációs Központ, amelynek célja, hogy szociális, etnikai és más meghatározó társadalmi ügyekben változásokat generáljon.

Szerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.htmlBrutálisan összeverekedett Halle Berry két pasijahttp://www.life.hu/legykepben/20121123-olivier-martinez-francia-szinesz-es-gabriel-aubry-modell-brutalisan-osszeverekedett.htmlKiborult a Voice Mestere - Sírva vonult ki a stúdióbólhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-mezo-misi-a-voice-mestere-kiborult-nem-birta-a-feszultseget.htmlKismárolná-e Somlóból a tehetséget Mező Misi?http://www.life.hu/legykepben/20121122-somlo-tamas-65-szuletesnapi-bulija-mezo-misi-smarolnae-a-voice.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.